Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

HEITMANN POWER Сол с перли против петна и оцветяване, 500 г

HEITMANN POWER Сол с перли против петна и оцветяване, 500 г


цена: 5,14 лв
Базова цена с данък 5,59 лв
Отстъпка -0,45 лв
арт. 3492
Препарат против петна и оцветяване на текстилите. С иновативна формула срещу петна и интегрирана защита против нежелателно оцветяване на дрехите при пране.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

HEITMANN POWER сол с перли против петна и оцветяване

Прави ненужно използването на цветоулавящи кърпички.  Ултра силен против трудноотстранимите петна и посивяване. Предотвратява оцветяването при погрешно сортиране на дрехите. Запазва интензивността на цветовете. Действа от 20º С.

Иновативната формула на праха на перли против петна действа ултра силно против трудноотстранимите петна и посивяване. Интергрираната защита против оцветяване се грижи да предотврати избеляването, оцветяването и посивяването на тъканите. Така цветоулавящите кърпички стават ненужни.

Резултатът е: лъчисти чисти и свежи цветове на тъканите. За всички перящи и устойчиви на цвят текстил с изключение на вълна и коприна. Подходящ за всички програми за пране.

Употреба: добавете 3 супени лъжици от препарата (около 50 г/мл) към праха за пране в основната програма за пране на пералнята. Особено трудноотстранимите петна обработете с препарата и го оставете да действа и през нощта. При цветни тъкани проверявайте устойчивостта на цвета на незабележимо за тъканта място. Не поставяйте препарата директно върху тъканите. Съблюдавайте указанията за пране върху текстилите.

За отстраняване на петна от чувствителни текстили като вълна и коприна ви препоръчваме Heitmann сапун от говежда жлъчка против петна.

Щади околната среда и пести вода и енергия:
− използват се по-малки количества прах за пране и не е необходимо предпране;

Екологични указания: 
− без наличие на фосфати, хлор, бор;
− със защита от корозия на пералната машина;
− минимална опаковка.

Има още няма отзиви за този продукт.