Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Доставка и плащане

Доставка

Доставките се изпълняват от куриерска фирмa Speedy.Заплаща се допълнително и струва 4,20 лв с ДДС до всички точки на страната. За поръчки над 50 лв доставката е безплатна. Това е така наречената допълнителна отстъпка за количество. Стандартният срок за доставка е до два работни дни. За експресна доставка – на следващия ден от поръчката, доставката струва 5,04 лв с ДДС. За целта в поле «Бележки» клиентът трябва допълнително да упомене, че желае експресна доставка. Поръчки получени до 15.30 ч. в работен ден , се експедират в рамките на деня. Поръчки, получени след 15.30 ч. се обработват и експедират на следващия работен ден. Стоката се експедира съгласно начина на доставка посочен в поръчката. За град Варна поръчките може да получите без транспортни разходи от склада на фирмата ни на ул.« Перла» Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А1, на следващия ден.

Плащане

Можете да заплатите по три начина: 
 1. В брой − при получаване на стоката, на куриера с наложен платеж. Ако ни информирате предварително, можем да включим опция да прегледате стоката пред куриера преди плащането.
 2. По банков път − поръчката ще Ви бъде доставена след получаване на разплащането. При избиране на този метод извършвате банков превод към сметка на Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД. За всяка изпълнена доставка можете да получите фактура. За целата е необходимо да запишете данните в графата «Данни за фактура» при оформяне на поръчката. Фактурата ще получите при доставката на стоката. Ако не сте упоменали, че Ви е необходима фактура, с пратката ще получите протокол за продажба на дребно и касова бележка.
3. Плати после - този метод дава възможност на клиентите да плащат своите поръчки до 15 календарни дни след получаване на стоката без никакво оскъпяване. След поръчката вие попълвате вашите данни в сайта на Плати После . Услугатa е валидна само за физически лица и представлява сключване на кредит с 15 дневен гратисен период. Вие не дължите нищо при доставка и имате 15 календарни дни от получаване на стоката да извършите плащане. След този период се активира договора за кредит сключен с Плати После. Плащане към Плати После може да се извърши по някои от следните начини https://platiposle.bg/howtopay

Поверителност

Личните Ви данни, попълнени в сайта са необходими за обработка на вашата поръчка. Ти Ейч Би Дистрибюшън  ООД гарантира, че обработва тези данни добросъвестно, в съответствие с ЗЗЛД и няма да ги предоставя на трети лица. Доставчикът/куриерът не знае какво е съдържанието на пратката с изключение на задължителното описание в товарителницата, което е «почистващи средства».

Връщане на стока

Условия за упражняване на правото на отказ на Потребителя от сключения договор за онлайн продажба:
1. Отказът следва да бъде направен в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на доставката на стоката.
2. Потребителят е длъжен да информира ПРОДАВАЧА за своето намерение да се откаже от договора като върне закупената стока или да я замени, като заяви своето решение в писмен вид.  
   • за целта Потребителят следва да използва Формуляр за връщане, който да изпрати на ел.адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
Във Формуляра за връщане на стока се посочва банковата сметка и титуляра, по която ПРОДАВАЧА следва да възстанови платената сума.
Формуляр за връщане може да намерите тук.
Стоката следва да се върне на ПРОДАВАЧА в състоянието, в което е била доставена на Потребителя. Потребителят отговаря за връщането на стоката в посоченото състояние.
Адрес за връщане на стоката: град Варна, ЗПЗ, ул. Перла 26, Логистичен парк Варна, сграда А1, за фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД.
3. Върната в горепосочения срок стока се приема, само ако са изпълнени едновременно следните условия:
   • стоката е в оригиналната си опаковка, да не се слагат никакви залепващи материали непосредствено върху нея;
   • стоката не е употребявана, зацапана или с нарушен вид;
   • стоката е окомплектована с всички аксесоари, гаранционна карта, указания и инструкции;
   • приложена е фактура /касов бон/, с която стоката е получена;

Разноските по връщането на стоката са за сметка на Потребителя - съгласно чл. 47, ал. 1, т. 9 от Закона за защита на потребителите; изключение: Потребителят не заплаща разноските по връщането в случаите на констатирани и потвърдени от ПРОДАВАЧА явни дафекти на стоката.
Възстановяване на сумата се извършва в четиринадесетдневен срок от приемане на Стоката на посочения за връщане адрес, по банковата сметка, посочена от Потребителя във Формуляра за връщане.

Замяна

Замяната на стоката означава, че Потребителят желае да върне на ПРОДАВАЧА вече доставена му стока поради:
   • констатиран от Потребителя фабричен дефект и да получи идентична на върната стока;
   • желание от Потребителя стоката да бъде подменена с идентична /по цвят, предназначение или др.характеристики/.

Потребителят е длъжен да посочи причините за исканата замяна устно по телефон 0882 619276 или в писмен вид на ел. адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Искането за замяна в случаите когато Потребителят желае стоката да бъде подменена с идентична /по цвят, предназначение или др.характеристики/ следва да бъде направено в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на доставката на стоката.
Разноските по връщането на стоката до ПРОДАВАЧА с цел заменянето й с друга идентична стока, както и разноските по обратната (повторна) доставка на стоката до посочен от Потребителя в поръчката адрес, са за сметка на Потребителя. Потребителят не дължи заплащане на разноските по връщането на стоката до Дружеството с цел заменянето й с друга идентична стока в случаите на констатирани и потвърдени от ПРОДАВАЧА явни недостатъци на стоката.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП ние Ви предоставяме свободно следната информация:

1. Име и адрес на регистрация: – Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД, гр. Варна. ул. Перла 26, Логистичен Парк Варна сграда А1.
2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт;
3. Цената на стоките е изписана с включен ДДС на страниците за представяне на съответния продукт;
4. Стойността на транспортните разходи за доставка, не са включени в цената на стоките и можете да ги видите в тази рубрика;
5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас, които са:
- Офис и склад  на адрес: гр. Варна, ул. «Перла» Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А1.
- тел.: 052 731 253; 052 731 187 – цената на разговорите зависят от вашия тарифен план към оператора, който ползвате.
- e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
6. Начините за Доставка са описани подробно в настоящата рубрика.
7. Ние не изискваме авансово плащане. Вие заплащате поръчаните продукти в момента на тяхното получаване, с което договорът за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.
8. Фирмата ни е регистрирана по ЗДДС.
9. Продуктите отговарят на всички нормативни документи свързани с разпространението и продажбата им, имат информационни листи за безопастност и са регистрирани в Министерство на здравеопазването и РИОКОЗ.