fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Промоция

Подарък към всяка поръчка!

Поръчки

Когато поръчате продукт, той се добавя във Вашата потребителска количка (чрез кликване върху бутон „Добави в количката”). Щом кликнете върху нея ( количката може да видите в горния десен ъгъл на страницата), ще видите всички продукти, които сте избрали за поръчка. За да изпратите поръчката, попълнете бланката - име, телефон и адрес за доставка. В прозореца "Бележки и специални искания" може да попълнилните Вашите допълнителни изисквания. Уверете се, че адресът за доставка, телефонът, email-адресът и всички Ваши данни са попълнени правилно! Те са ни необходими, за да изпълним Вашата поръчка. Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват в понеделник, но магазинът е отворен 24 часа. Поръчки получени до 16 ч. в работен ден, се експедират в рамките на деня. Поръчки, получени след  16 ч. се обработват и експедират на следващия работен ден. Стоката се експедира съгласно начина на доставка посочен в поръчката. При доставка в Събота, поръчките се получават от офис на Спиди.
Ако желаете да отмените вече дадена поръчка, моля свържете се с нас в рамките на един час. Вие не се задължавате с нищо преди да получите пратката.

Други начини за поръчка
Поръчка по факс-денонощно на номер 052 73 12 89. Поръчка до 16 ч. по телефон: 0882 619276 ; 052 73 11 87; 052 73 12 53. За поръчки на e-mail денонощно на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  . Моля, не забравяйте да включите необходимата информация: Име, адреси за доставка и фактуриране, телефон/факс за кореспонденция, точно описание на желаните продукти.