Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

LotusGrill Барбекю XXL Лилаво (G-LI-600
58d396_ed443190321e4dc19f0fd8a0addc6405-mv29

LotusGrill Барбекю XXL Лилаво


цена: 738,70 лв
Базова цена с данък 830,00 лв
Отстъпка -91,30 лв
арт. G-LI-600
Стилен и безопасен LotusGrill XXL за приготвяне на барбекю и вкусни блюда на грил. Правете с удоволствие барбекю на дървени въглища в градината, на вилата, на къмпинг или на открито. С предварителна поръчка и авансово плащане.
Производител: LotusGrill / Германия
  • Описание
  • Ревюта

В Lotus грил XXL има два вградени и захранвани с батерии вентилатора, които осигуряват свеж въздух за горене на дървените въглища. По този начин барбекюто се вентилира постоянно в два разделени контейнера с въглища и така осигурява бездимно запалване и работа почти без дим.

Барбекюто е готово за употреба само след 5 минути. Посредством два превключвателя с непрекъснато степенно контролиране на вентилаторите е възможно прецизно регулиране на температурата в двата контейнера с въглища. Колкото повече въздух се подава към въглищата, толкова повече температурата се покачва и по-бързо те изгарят. Изпадане на искри или жарава от барбекюто е сведено до минимум, тъй като горенето се извършва в затворен съд с въглища във вътрещността на барбекюто.

Двустенната конструкция на немското градинско барбекю, заедно със затворените контейнери за въглища и закопчалките на скарата към тялото, гарантират безопасно, сигурно и приятно правене на барбекю. Мазнината отделяща се при печенето на месо посредством неръждаема плочка в средата на скарата не влиза в контакт с въглищата, а се събира във вътрешния съд на барбекюто.

По този начин отделянето на дим по време на печене се намалява до минимум. Затова най-накрая с моделът XXL можете да правите барбекю, там където се хранете без да е необходимо да се местите на друго място.

След употребата барбекюто може напълно да се разглобява и лесно да се почиства. На разположение на Lotus грил XXL са и многобройни и специално проектирани аксесоари. Лотус грилът XXL предлага сигурно, бързо и приятно приготвяне на барбекю. За най-добри резултати и минимално отделяне на дим, ние препоръчваме използването на Lotus Grill гел за горене и Lotusgrill букови дървени въглища. Първият Лотус Грил модел G340 вече е носител на няколко престижни отличия.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Тегло: около 21,8 kg

Размери: Диаметър в горната част около 600 мм, диаметър в долната част около 488 мм, височина около 284 мм, диаметър на скарата около 576 мм.

Материал:

Външна обвивка: стомана с прахово покритие
Под: удароустойчива пластмаса (ABS)

Дръжка, грил решетка, вътрешен съд, съд за въглища, поставка за гел и заключващи катарами: неръждаема стомана

Стойка на барбекю: стомана с прахово покритие

Колела: удароустойчива пластмаса

Има още няма отзиви за този продукт.