Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Подарък Коледен венец свещник Heitmann Deco при поръчки над 100 лв

АКЦИЯ Simplicol! Купи 2 бои за памук или 3 бои за вълна и получи ПОДАРЪК 1 морско синя боя!

Идеалното почистващо средство срещу варовик и микроби!

Чистота и хигиена за банята

Дори най-упоритите наслагвания от варовик и остатъци от сапун могат да бъдат премахнати изцяло и хигиенично с почистващия и дезинфекциращ препарат за баня на IMPRESAN. Приложението му е изключително практично благодарение на разпръскващата помпа, чрез която препаратът достига всички вертикални повърхности и труднодостъпни ъгли в банята.

Прочети още

За безупречно черни текстили с новите кърпички на Heitmann

Есента дойде, дойде време и за смяната на дрехите в гардероба ви. Вадим дрехите от миналия сезон, но някои от тях не са вече така блестящо черни, както бяха в началото. Няма нужда да се отказвате от тях и да ги изхвърляте. Може и този есенно-зимен сезон да ги носите и то в безупречен вид благодарение на новите кърпички за интензивно черно пране на Heitmann.

Прочети още

Какво представляват инфрачервените нагреватели?

Картините с инфрачервени нагреватели представляват удобен и компактен източник на топлина. Могат да се използва в дома, на работа, в офиса или на други места, където температурата на въздуха в стаята през студения сезон падне под приемливи за обитаване нива.

Прочети още

Представяме ви LotusGrill - най-бързото и безопасно бездимно барбекю!

Приготвянето на барбекю може да коства много време и усилия - разпалването на въглища, печенето на месо, почистването на барбекюто, всичко това отнема много време и прави приготвянето на храна на дървени въглища специален процес за специални поводи. Вече не е задължително да правите барбекю само за специални случаи. Представяме ви LOTUSGRILL - най-бързото и безопасно бездимно барбекю!

Прочети още

Isotronic Соларни LED лампи от Германия

С развитието на технологиите, свързани с производство на електроника, соларни панели, LED лампи и акумулаторни батерии все повече се появяват нови енерго спестяващи светлинни решения. Иновативните немски соларни LED лампи с марка Isotronic отговарят на всички нови тенденции и освен това се отличават с оригинален дизайн, ефективност и високо качество. 

Прочети още

Теч в хладилника!

Веднъж в месеца, дори още по-добре, на всеки две до три седмици, трябва да почистваме хладилника. Всъщност там ще намерите не само петна от потекли храни или напитки. Микробите са тези, които с удоволствие "налазват" отворени опаковки или забравени остатъци в дълбините на хладилника.

Прочети още

Купи сега "Плати После"

Скъпи клиенти,

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата ви остават броени дни?

Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата услуга „Плати После”.
873x90

Прочети още