Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Подарък Коледен венец свещник Heitmann Deco при поръчки над 100 лв

Купи сега "Плати После"

Скъпи клиенти,

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават броени дни?

Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата услуга „Плати После”.

Имате възможност да пазарувате с най-новата услуга „Плати После”–правите поръчка, при одобрение от страна на нашия партньор Кредисимо АД, не я заплащате на куриера при доставка, а се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка. Заплащайки покупката си в гратисния период, не плащате никакво оскъпяване.

„Плати После” е услуга, предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с „Плати После” е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане „Плати После”?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в количката.

2) От възможните опции за плащане, изберете „Плати После” , попълнете вашите данни и адрес за доставка и натиснете бутона "Потвърди поръчката".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане „Плати После”. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с „Плати После”.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Ако нямате възможност да заплатите в гратисния период, разсрочвате покупката си на вноски по предварително избран от Вас начин. Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

Пазарувайте лесно, бързо и сигурно с „Плати После”!

2