Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Isotronic SPACE DOG Соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи
Isotronic SPACE DOG Соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи Isotronic SPACE DOG Соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи Isotronic SPACE DOG Соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи

Isotronic SPACE DOG Соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи


цена: 55,10 лв
Базова цена с данък 58,00 лв
Отстъпка -2,90 лв
арт. 70550
Соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи
Производител: Isotronic / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Ръководство за употреба на Isotronic SPACE DOG соларен уред с ултразвук против кучета, котки, комари и бълхи. Моля прочетете внимателно тази информация преди да използвате соларния уред Isotronic Space Dog. Използвайте соларния уред с ултразвук в описания му вид, тъй като в противен случай гаранцията ви няма да бъде валидна.

Описание на продукта Иновативният соларен и мобилен уред действа силно ефективно против кучета и котки или против комари и бълхи. Уредът излъчва ултразвукови сигнали в диапазон от 7000-25000 Hz. Този специален интервал в тоновете дава възможност за защита на закрити  площи от 30 кв.м, а при открити площи защитава територия в радиус от 6 м. Тъй като тези честотни тонове са неприятни за нежеланите животни и насекоми, те напускат територията. Като територии за защита с уреда се явяват градини, ниви, лозя, тавански помещения, открити сгради, лодки и други и други помещения където пребивават нежеланите животни и насекоми. Качествената и финно настроена електроника на уреда гарантират неговата надеждна работа. Един специален бутон произвежда високо ефективен сигнал за защита от приближаващите се кучета. Интегрираното LED осветление ви помага по-добре да работите с уреда в много от ситуациите.

За разлика от ограничените по място на употреба уреди с кабели, този уред от нов тип може веднага да започне да работи на всички възможни пространства и територии.  Просто го поставете там където желаете и го включете.

Функционално описание на уреда: благодарение на иновативната си електроника уреда Isotronic Space Dog консумира минимално количество енергия. Уредът излъчва високочестотни тонове на интервали. Тези тонове отблъскват животните и насекомите. Моля внимавайте за това, че първоначално уреда е поставен на положение − пауза на превключвателя и когато желаете да задействате уреда трябва да го превключите в полoжение за работа. Затова не трябва да се смущавате.

Технически данни

Захранване: 1 х АА Mignon 850 mAh зареждащ се акумулатор (наличен с уреда);
Зареждане: от соларни клетки в продължение на 24 часа;
Област на действие: около 30 кв.м за затворени помещения и около 6 м в радиус на открити площи;
Честота: 7 kHz (за комари и бълхи) и 25 kHz ( за кучета и котки) +- 10%., максимум 85 dB;
Принадлежности: LED интегрирано фенерче, карабинер, връзка;
Отблъскваща функция: Ръчно активиране на 25 kHz (против кучета и котки) + звуково налягане 110 dB.

Смяна на акумулатора 

1. Развийте винтовете и свалете капака на уреда;
2. Остранете стария акумулатор от държача;
3. Поставете новия акумумулатор, с параметри Mignon (AA тип- Ni-MH с 1,2 V и 850 mA. Внимавайте при това за правилния поляритет, които е показан в основата на акумулаторния държач/поставка;
4. Поставете обратно капака на уреда.

Общи указания: Отстранявайте опаковката от уреда, така че да не замърсявате околната среда. Уредът се придружава от това ръководство за експлоатация. Промяната в дизайна и техническите параметри са възможни заради  подобрения в уреда.

Указания за сигурност

Важно: Не се поемат гаранции за уреда, ако не са спазени указанията за работа посочени в ръководството за експлоатация. За такива нарушения производителя и търговеца не поемат отговорност. 

•    Уредът трябва да се използва само с предвиденото за целта напрежение;
•    При евентуален ремонт трябва да се използват само оригинални резервни части, за да се избегнат възможни увреждания;
•    Ремонт или подмяна на части трябва да се извършват само от специалист;
•    Производителят или търговеца не носят отговорност за допуснати грешки от неправилна експоатация;
•    Във всеки случай трябва да се провери, дали уреда е подходящ за съответното място.

Общи указания: гаранцията за всеки уред е 2 години. В случай на неправилна експлоатация или на неоторизиран ремонт на уреда гаранцията не се признава.
Указания за опазване на околната среда: след излизане на уреда от употреба същия трябва да се изхвърля в специализирани места за събиране на отпадъци, но не и в местата за събиране на домакински отпадъци.

Има още няма отзиви за този продукт.