Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Подарък Коледен венец свещник Heitmann Deco при поръчки над 100 лв

АКЦИЯ Simplicol! Купи 2 бои за памук или 3 бои за вълна и получи ПОДАРЪК 1 морско синя боя!

Isotronic Диамант Соларен уред против къртици
Isotronic Соларен уред против къртици Диамант

Isotronic Диамант Соларен уред против къртици


цена: 32,11 лв
Базова цена с данък 33,80 лв
Отстъпка -1,69 лв
арт. 70025
Соларен уред за прогонване на къртици!
Производител: Isotronic / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Isotronic Диамант Соларен електронен уред против къртици, сляпо куче. Перфектна електроника съчетана със соларна клетка! Уредът Isotronic Диамант прогонва къртиците посредством кварцови трептения, без да уврежда околната среда. С този уред Вие притежавате един модерен уред за прогонване на гризачи, предизвикващ кварцови трептения в продължение на 30 сек. с честота от 400 Hz +/- 100 Hz (саморегулираща се). Специалните трептения покриват област на действие от около 700 кв.м. Този обхват може да варира в зависимост от структурата на почвата. Тъй като кварцовите трептения са непоносими за гризачите, за кратко време те се преместват в друг регион.

Уредът не пречи на останалите полезни насекоми. Области за употреба на соларния уред против къртици са градини, ниви  или други области на открито, където прибивават нежеланите подземни вредители. Уредът е съчетание от  висококачествени електронни компоненти с високо производителен соларен модул. Това гарантира безупречна работа на уреда дори и при липса на слънчеви лъчи. Уредът е устойчив на атмосферните влияния.

Инсталариране и обслужване Забийте уреда Isotronic «Диамант» до ¾ от поставката в земята. За да включите уреда натиснете бутона намиращ се отдолу на уреда. Така соларния уред е готов за работа. Контролирайте нормалната работа на уреда. В случаите, в които не се чува повече излъчването на звуковия сигнал е небходимо просто да се подмени наличната акумулаторна батерия.

Има още няма отзиви за този продукт.