Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Подарък Коледен венец свещник Heitmann Deco при поръчки над 100 лв

АКЦИЯ Simplicol! Купи 2 бои за памук или 3 бои за вълна и получи ПОДАРЪК 1 морско синя боя!

Isotronic Black&White Уред − капан с високо напрежение за унищожаване на  комари, бълхи и плодови мушици
Isotronic Black&White Уред − капан с високо напрежение за унищожаване на  комари, бълхи и плодови мушици Isotronic Black&White Уред − капан с високо напрежение за унищожаване на  комари, бълхи и плодови мушици Isotronic Black&White Уред − капан с високо напрежение за унищожаване на  комари, бълхи и плодови мушици

Isotronic B&W Капан-уред с високо напрежение за унищожаване на комари, бълхи и плодови мушици


цена: 35,91 лв
Базова цена с данък 37,80 лв
Отстъпка -1,89 лв
арт. 25160
Уред-капан Isotronic B&W за унищожаване на комари, бълхи и плодови мушици.
Производител: Isotronic / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Isotronic B&W уред − капан с високо напрежение за унищожаване на комари, бълхи и плодови мушици, за 30 кв.м, с батерии. Моля прочетете внимателно тази информация преди да използвате уреда Isotronic B&W. Използвайте уреда  в описания му вид, тъй като в противен случай гаранцията Ви няма да бъде валидна.

Описание на продукта Иновативният и мобилен уред с батерии действа силно ефективно против комари, бълхи плодови мушици. Областтите на приложение с този уред са: жилищни помещения, кухни, работни помещения, къмпинг, лодки и открити сгради, където пребивават нежеланите насекоми. Качествената и финно настроена електроника на уреда гарантират неговата надеждна работа. За разлика от ограничените по място на употреба уреди с кабели, този уред от нов тип може веднага да започне да работи на всички възможни пространства и територии. Просто го поставете там където желаете и го включете.

Функционално описание на уреда: Уредът не използва химически вещества и с това не замърсява околната среда. Лесно проникващите хапещи комари и мухи се привличат от излъчващата се от уреда ултравиолетова светлина. По този начин инсектите попадат на решетка под която се намират електроди, които ги унищожават без това да е опасно за хората.

Въвеждане в експолатация

1. Убедете се че уреда няма повреди свързани с транспорт и др. подобни.
2. Препоръчва се уреда да се поставя на такива места, които насекомите предпочитат да посещават (например около обувки, около кошници и фруктиери с плодове). Не поставяйте уреда в близост до други източници на светлина. За препоръчване е уреда да се поставя в тъмната част от защитаваното помещение. Поставете уреда в посока където искате да защитавате дадено помещение. 
3. Не окачвайте уреда пред отворени прозорци или врати, тъй като тогава летящите насекоми трудно ще попаднат на решетката с електродите.

Технически данни

Захранване: 4хААА Mignon (не са налични с уреда)
Консумация на енергия: около 45 mA
Област на действие: около 30 кв.м
UV LED: продължителност на светене до 20 000 часа
Високо напрежение: 600 V (под решетката)
Превключвател на степени: с превключвател ON/OFF за високо напрежение (за комари, плодови мушици и бълхи).

Смяна на батериите

1. Свалете капака на уреда;
2. Остранете старите батерии;
3. Поставете новите батерии, с параметри Mignon (AA). Внимавайте при това за правилния поляритет, които е показан в основата на кутията;
4. Поставете обратно капака на уреда (силно притеснете).

Общи указания: Отстранявайте опаковката от уреда, така че да не замърсявате околната среда. Уредът се придружава от това ръководство за експлоатация. Промяната в дизайна и техническите параметри са възможни заради  подобрения в уреда.

Указания за сигурност

Важно: Не се поемат гаранции за уреда, ако не са спазени указанията за работа посочени в ръководството за експлоатация. За такива нарушения производителя и търговеца не поемат отговорност.

•    Уредът трябва да се използва само с предвиденото за целта напрежение.
•    При евентуален ремонт трябва да се използват само оригинални резервни части, за да се избегнат възможни увреждания.
•    Ремонт или подмяна на части трябва да се извършват само от специалист.
•    Призводителят или търговеца не носят отговорност за допуснати грешки от неправилна експоатация.
•    Във всеки случай трябва да се провери, дали уреда е подходящ за съответното място.
•    Този уред не е подходящ за използване от хора (включително от деца), с намалени телесни или умствени умения. Децата трябва да се контролират за да не си играят с уреда.

Внимание: уредът да не се използва в плевни, обори и подбни места поради опасност от пожар.
Внимание: уредът разполага с високо напрежение.

Гаранция: гаранцията за всеки уред е 2 години. В случай на неправилна експлоатация или на неоторизиран ремонт на уреда гаранцията не се признава.

Указания за опазване на околната среда: след излизане на уреда от употреба същия трябва да се изхвърля в специализирани места за събиране на отпадъци, но не и в местата за събиране на домакински отпадъци.

Има още няма отзиви за този продукт.