Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Аргументи ЗА презервативите или как да се противопоставите на "Не обичам да ползвам презервативи"

На първо място, "Не харесвам презервативи" не е аргумент, а просто изявление на лична неприязън. Доводите срещу незащитен секс трябва да са ясни за всички: заразни болести и нежелана бременност. Въпреки това все още съществуват хора, които отхвърлят презервативите - и мъже, и жени - под надслов "не ми харесва", объркани със "сериозни" аргументи. За да можете по-добре да убедите такива хора в бъдеще, че презервативът определено е необходим, днес ще ви дадем някои аргументи "ЗА" презервативите:

Прочети още

SOS задължителни медицински средства за вашата аптечка по време на път и ваканция

Почивката е най-хубавото време от годината! За съжаление, обаче много често точно тогава се появява някакъв медицински проблем, който да наруши ваканционното ни настроение. За да избегнете този неприятен момент, трябва винаги да сте подготвени и да имате в своята аптечка някои задължителни артикули.

Прочети още

Идеалното почистващо средство срещу варовик и микроби!

Чистота и хигиена за банята

Дори най-упоритите наслагвания от варовик и остатъци от сапун могат да бъдат премахнати изцяло и хигиенично с почистващия и дезинфекциращ препарат за баня на IMPRESAN. Приложението му е изключително практично благодарение на разпръскващата помпа, чрез която препаратът достига всички вертикални повърхности и труднодостъпни ъгли в банята.

Прочети още

За безупречно черни текстили с новите кърпички на Heitmann

Есента дойде, дойде време и за смяната на дрехите в гардероба ви. Вадим дрехите от миналия сезон, но някои от тях не са вече така блестящо черни, както бяха в началото. Няма нужда да се отказвате от тях и да ги изхвърляте. Може и този есенно-зимен сезон да ги носите и то в безупречен вид благодарение на новите кърпички за интензивно черно пране на Heitmann.

Прочети още

Какво представляват инфрачервените нагреватели?

Картините с инфрачервени нагреватели представляват удобен и компактен източник на топлина. Могат да се използва в дома, на работа, в офиса или на други места, където температурата на въздуха в стаята през студения сезон падне под приемливи за обитаване нива.

Прочети още

Представяме ви LotusGrill - най-бързото и безопасно бездимно барбекю!

Приготвянето на барбекю може да коства много време и усилия - разпалването на въглища, печенето на месо, почистването на барбекюто, всичко това отнема много време и прави приготвянето на храна на дървени въглища специален процес за специални поводи. Вече не е задължително да правите барбекю само за специални случаи. Представяме ви LOTUSGRILL - най-бързото и безопасно бездимно барбекю!

Прочети още