fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Боядисване на глазура

1. Състав: 250 грама пудра захар (достатъчна за покриване на едноблатова торта или сладкиш с формата на венец), вода, лимонов сок, сладкарски бои Brauns-Heitmann.

Прочети още

Контрацепция - само женска работа ли е?

Контрацепцията е изключително важна - за това спор няма. После директно се насочвате към някои други въпроси, които възникват: Как да се предпазя? Кой има грижа за това? Кой отговаря и кой плаща? Контрацепцията се счита от мнозина за работа на жената. Това винаги ли е така? Настоящото проучване на YouGov "Ние германците и любовта" има някои интересни цифри за нас. Нека да разгледаме контрацептивните методи, които позволяват да имате деца на по-късен етап.

Прочети още

Sexting - какво представлява?

Sexting. Смесицата от секс и текстови съобщения, които се случват през смартфоните. Тази, разбира се, вълнуваща тенденция продължава от няколко години насам. Неприлични малки съобщения, често допълнени със снимки, които изпращате един към друг. Звучи като забавление и огън в любовния живот, но все още тенденцията буди разноречиви мнения.

Прочети още

Лубриканти - защо, за какво и как?

Има митове и предразсъдъци за почти всяка тема. Например, че лубрикантът е само за хора, които не се намокрят или не се наслаждават по време на секс (като двете понякога се причиняват взаимно). Но дори и в този случай не всички твърдения са верни. Лубрикантите могат да се използват по различни причини - и не само, за да правят нещата много по-приятни, но и за да ги направят по-разнообразни.

Прочети още

Аргументи ЗА презервативите или как да се противопоставите на твърдението- Не обичам да нося презервативи!

На първо място, "Не харесвам презервативи" не е аргумент, а просто изявление на лична неприязън. Доводите срещу незащитен секс трябва да са ясни за всички: заразни болести и нежелана бременност. Въпреки това все още съществуват хора, които отхвърлят презервативите - и мъже, и жени - под надслов "не ми харесва", объркани със "сериозни" аргументи. За да можете по-добре да убедите такива хора в бъдеще, че презервативът определено е необходим, днес ще ви дадем някои аргументи "ЗА" презервативите:

Прочети още

SOS задължителни медицински средства за вашата аптечка по време на път и ваканция

Почивката е най-хубавото време от годината! За съжаление, обаче много често точно тогава се появява някакъв медицински проблем, който да наруши ваканционното ни настроение. За да избегнете този неприятен момент, трябва винаги да сте подготвени и да имате в своята аптечка някои задължителни артикули.

Прочети още

Идеалното почистващо средство срещу варовик и микроби!

Чистота и хигиена за банята

Дори най-упоритите наслагвания от варовик и остатъци от сапун могат да бъдат премахнати изцяло и хигиенично с почистващия и дезинфекциращ препарат за баня на IMPRESAN. Приложението му е изключително практично благодарение на разпръскващата помпа, чрез която препаратът достига всички вертикални повърхности и труднодостъпни ъгли в банята.

Прочети още