fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

История и настояще на една култова марка: легендата Creme 21

 

Около 25 журналисти от имиджовата преса за жената в Германия бяха свидетели на необикновеното повторното раждане на една марка, състояло се на 16.10.2003 год: по повод представянето на новия старт на легендарния Creme 21, който през 70-те години написа историята на успеха си.

 

Henkel продаде правата на марката си за целия свят на новосъздадената фирма Creme 21 GmbH , чиито управител е AntjeStickel . «Creme 21 е една особена марка с една необикновено силна индивидуалност, която вече веднъж е успяла да завладее сърцата на потребителите. Аз бих искала това отново да се случи, както се случва с прекрасните известни и симпатични ценности» е убедена Stickel.

Новият Crème 21 е с традиционният оранжев дизайн и привлича вниманието на всички, които искат да се поддържат и изглеждат добре.

При това дизайнът на Crème 21 е осъвременен: Разбира се, че ние се нуждаем от вятъра на спомените на ретро вълната, но Crème 21 не е ретро продукт. Рецептурите съответсват на новото ниво на проучванията. От края на ноември 2003 на пазара се появява класическия тигел на крем от 250 мл, както и разновидност на крем в кутии от 150 мл, а така също и BodyLotion и BodyMilk в две разновидности от 250 и 400 мл. Налице са вече и душ гелове с различни аромати, Supreme лосиони и др. продукти.

 Първоначално рекламната кампания стартира под мотото «Най-после отново Crème 21», като след това ще се използва мотото «Остави ме да попия в теб».