fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Isotronic Соларни LED лампи от Германия

 

С развитието на технологиите, свързани с производство на електроника, соларни панели, LED лампи и акумулаторни батерии все повече се появяват нови енерго спестяващи светлинни решения. Иновативните немски соларни LED лампи с марка Isotronic отговарят на всички нови тенденции и освен това се отличават с оригинален дизайн, ефективност и високо качество.
Фирма Изотроник/ Германия предлага както декоративни градински соларни лампи под формата на фенери, птици и къщички, а така също и LED лампи, които се забиват в земята, окачват се на дървета и ли се монтират на стени.

1Всички Isotronic соларни LED лампи при напълно заредени акумулаторни батерии осигуряват продължителност на светене до 8 часа. Осветлението е великолепно, подходящо за атрактивна декорация на градината и дома, за къмпинг или за създаване на прекрасна атмосфера при партита. Стенните лампи са снабдени с PIR датчици за движение с обхват на действие от 4 до 8 метра, включващи се автоматично при движение и изключващи се автоматично след 3-5 минути при липса на движение.   PIR1  

Соларните лампи тип „Фенер” светят със сини, зелени, червени и жълти светлини и създават празнична и романтична атмосфера.
RGB соларните LED лампи светят в различни цветове, преливащи плавно от цвят в цвят.


Isotronic соларни лампи имат 2 годишна гаранция и се отличават с изключително надеждна работа.
Истинско качество от Германия. Пробвайте!