fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Представяме ви LotusGrill - най-бързото и безопасно бездимно барбекю!

Приготвянето на барбекю може да коства много време и усилия - разпалването на въглища, печенето на месо, почистването на барбекюто, всичко това отнема много време и прави приготвянето на храна на дървени въглища специален процес за специални поводи. Вече не е задължително да правите барбекю само за специални случаи. Представяме ви LOTUSGRILL - най-бързото и безопасно барбекю!

lotus grill 4 1 1 1 1 1

Когато за първи път видяхме Грилът на изложението за Дом и Градина във Франкфурт/ Германия, бяхме не само удивени, но и силно впечатлени. Служители на немската фирма LOTUSGRILL правеха барбекю на щанда си в изложбената зала в реално време. Грилът беше запален, а те го държаха в ръце, обръщаха го надолу със скарата, без от него да изпадва жар или въглища, барбекюто не димеше, очевидно и не пареше, изобщо с една дума - впечатляващо!

Всъщност Грилът има много предимства и качества, които го правят по-различен в много отношения от традиционните барбекюта:

1. LotusGrill е бездимно барбекю. Мазнината от месото не попада директно върху жарта и по този начин няма димене и тежък пушек на изгоряла мазнина. Това прави барбекюто възможно за използване и на закрити пространства -например у дома, под аспиратора в кухнята.

2. LotusGrill се разпалва и е готов за употреба само за 3-4 минути, благодарение на вградения вентилатор, захранващ се с 4 батерии.

3. LotusGrill e мобилен! - работи с батерии + външната му стена не се нагрява, благодарение на което можеш да го докоснеш с ръце и преместиш по всяко време, когато решиш.

4. Лесно преносим е - със закръглена форма и удобни размери - LotusGrill е изключително подходящ за пикник, лов, риболов, къмпинг и излети сред природата. Може да го вземете практически навсякъде с вас, благодарение и на удобната чанта за пътуване, в която се предлага.

LotusGrill s chanta

5. Към барбекюто може да използвате и редица полезни аксесоари, които обогатяват употребата му  - плоча за печене на пица, плоча за печене Teppanyaki , пръстен с капак и термометър под който може да се изпечете например цяло пиле.

6. LotusGrill има супер свежа и модерна визия, предлага се в ярки весели цветове, които се грижат за вашето добро настроение!

Colors

Изпробвайте го и вие! Сигурни сме, че ще ви хареса :)

Всички налични модели и аксесоари от LotusGrill може да разгледате тук: https://www.lotusgrill-bulgaria.com/