fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Какво представляват инфрачервените нагреватели?

Картините с инфрачервени нагреватели представляват удобен и компактен източник на топлина. Могат да се използва в дома, на работа, в офиса или на други места, където температурата на въздуха в стаята през студения сезон падне под приемливи за обитаване нива. Когато имате проблеми с отоплението и за постигане на комфорт при използването на отоплителни уреди, които консумират повече от 1-2 кВт и където отоплението е нерентабилно, възниква въпросът как да затоплим себе си, своите близки и колеги като при това в същото време нагревателят да е икономичен. Картините с инфрачервени нагреватели са създадени специално за индивидуално отопление на хората. Удобни са понеже могат да се окачват на стена и работят на 220 волта. При включване на нагревателя към електрическата мрежа същият започва да нагрява само 1 минута след включването.

Само за няколко години от създаването и употребата им стенните картини с инфрачервени нагреватели показат отлични резултати и добри отзиви от клиенти, които оценят работата на стенните отоплителни уреди. Поради малките си размери отоплителните картини се вписват перфектно в интериора. Предлагат се в различни дизайни, които може да изберете индивидуално за вашия тип стая, за да са напълно подходящи за различните цветове в общия интериорен дизайн. Благодарение на своята гъвкавост и малки размери, те са много удобни и лесни за работа и не изискват никаква поддръжка. Освен това  картините с инфрачервени нагреватели за разлика от обичайните нагреватели, не консумират кислород и благодарение на специалната дълговълнова инфрачервена радиация оказват положително влияние върху здравето на човека.

Преимущества и ползи при използване на нашите инфрачервени нагреватели:

Индивидуално отопление на хората – картините с инфрачервен нагревател имат площ от 0.46 m2 и за сметка на дълговълновия инфрачервен спектър тази площ е достатъчна за индивидуално отопление на един човек. Още в първите минути на работа можете да усетите топлината, която се създава от монтирания в картината нагревател. След още няколко часа общата отоплителна площ се увеличава няколко пъти поради нагряване на стените около нагревателя. От това става ясно, че в един момент ефективността на картините с инфрачервен нагреват се увеличава, така че температурата на тялото ви също се покачва пропорционално бързо.

Удобна и приятна топлина - Стенният нагревател е изработен по специалната технология на дълговълновата радиация и следователно температурата на нагревателя по повърхността е изключително стабилна и постоянна в границите на 60-65 градуса по Целзий, което от своя страна няма да ви накара да изпитвате чувство от прегряване при продължителен престой в близост до картината. По този начин само минута след включване на нагревателя в електрически контакт, а по-късно и през останалата част от времето на работа на нагревателя се получава уютна топлина излъчвана както от нагревателя, а така също и от стените, загрявани от нагревателя.

Ниска консумация на енергия от само 200 вата - консумират само 200 вата за разлика от други налични на пазара инфрачервени нагреватели с мощност от 400-500 W. Ние смятаме, че не е необходимо нашия нагревател да се прави с по-голяма мощност, когато задачата му е да направи индивидуална топлина за хората. По-долу са посочени изчисления, които могат да ви помогнат да разберете как картините с инфрачервени нагреватели да затоплят вас, вашите близки и колеги и при това много икономическо изгодно.

Ниска консумация на енергия – Да направим изчисления: отоплителна картина работи с нагревател с мощност от 400 вата работещ по 12 часа на ден, в продължение на един месец.

12 часа * 0.4 кВт = 4.8 кВт (консумация на нагревателя за 12 часа)

4.8 кВт * 30 дни = 144 кВт (общото потребление на енергия на 30 дни от работа)

144 кВт * 0.3 = UAH 43 USD. (Цената на работа на нагревателя за 30 дни до 12 часа дневно)

Нашите картини с инфрачервени нагреватели консумират само 200 вата и следователно разходите ще са 2 пъти по-малки , за които ще загрее един човек или едно работно място. Формулата, чрез които тези разходи са изчислени по-долу е проста аритметика, която всички биха разбрали, но ако има неясноти, моля да се свържете с нас.

Компактни и удобни при използване и транспорт - благодарение на своята конструкция и внимателен подбран гъвкав нагревателен елемент картините за отопление могат да се навият на руло, което предлага много предимства в сравнение с други отоплителни уреди. Само за 30 секунди може да свалите картината и да я навиете на руло заедно със захранващия кабел. Тъй като размерите и са много малки може да я вземете с вас на вилата, на работа или просто да направите красив подарък на близки и приятели.

Безопасни за хората и околната среда – Съгласно основните закони на физиката всички нагрети с инфрачервени нагреватели тела създават инфрачервеното излъчване по същия начин както и хората. Тъй като температурата на повърхността на нагревателя е 65 градуса по Целзий, той е безопасен за вас и вашите деца и те могат да се разхождат покрай нагревателя и да се докосват до картините (например до изобразената калинка) върху него. Картината и нагревателният елемент са запечатани от специален изолоционен лист, който е отличен изолатор, напълно водоустойчив и без миризма. Така можете спокойно да включите нагревателя в мрежа и да се насладите на топлината.

Нагрява само 1 минута след включване - за да включите стенната картина с нагревател просто е необходимо да свържете захранващия кабел към мрежата от 220 волта. Още след първата минута ще получите температура и ще почувствате приятната топлина, която се излъчва от нагревателя. Това за пореден път доказва колко лесно е използването на нагревателя. Само веднъж като усетите как работи картината с инфрачервен нагревател всички въпроси и съмнения, които могат да възникнат във вас преди покупката, ще изчезнат и вие ще се сдобиете с един нагревател от коренно нов тип. Ако все пак имате въпроси нашите специалисти с удоволствие ще ви отговорят.

Красив дизайн и малки размери - размера на картината с нагревател е компактна, 100 см х 46 см и тя се вписва идеално в интериора на помещението. Лесно монтиране на нагревателя му позволява да се постави на винт завинтен в стената. Картините върху нагревателя са много ярки и колоритни. Нагревателният елемент е поставен във вътрешността на много тънка и плоска повърхност, дебелината на която е по-малка от дебелината на нормален А4 лист хартия. Затова стената нагревателна картина е много красива и с гладка повърхност. На пръв поглед дори не може да се каже, че това е нагревател, а красива картина висяща на стена. Ние искаме само клиентите ни да бъдат щастливи с нашите нагревателни картини. Затова и непрестанно предлагаме много нови и различни модели.

Инфрачервеният нагревател не изгаря кислород - на пазара се предлагат няколко вида инфрачервени нагреватели- дълговълнови нагреватели, подобни на нашите и късовълнови тип UFO, където температурата на спирала на нажежаема жичка е 1200 градуса по Целзий. Последните излъчват не само висока, но и опасна температура, както за човека, а така също и за обектите около нагревателите. По тази начин нагревaтелите тип UFO са опасни за пожар и изгарят кислорода, което не е добре особено за затворени помещения. Нашите нагревателни картини се нагряват само до 65 градуса по Целзий и това е оптималната температура, която не изгаря кислорода във въздуха. Температурата в същото време остава безопасна и оптимална за човешкото тяло. Може да разгледате и поръчате нашите инфрачервени нагревателни картини тук .