fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

SOS задължителни медицински средства за вашата аптечка по време на път и ваканция

Почивката е най-хубавото време от годината! За съжаление, обаче много често точно тогава се появява някакъв медицински проблем, който да наруши ваканционното ни настроение. За да избегнете този неприятен момент, трябва винаги да сте подготвени и да имате в своята аптечка някои задължителни артикули. Остъргано коляно, висока температура на детето, диария или неочакван херпес на устата - с широката гама от продукти за здраве немската марка SOS предлага бързи и ефикасни решения за облекчаване на оплаквания и досадни симптоми самостоятелно у дома или по време на път.

SOS таблетки с въглен

Важна част от комплекта за първа помощ е ефективният продукт срещу диария. Особено при екзотични дестинации пътуващите често се натъкват на развалена храна или замърсена от бактериална инфекция вода, която бързо задейства диарията. Таблетките SOS с въглен са едно естествено лекарство, което може да закупите без рецепта, за надеждно лечение и бързо облекчаване на дискомфорта, причинен от диарията. Благодарение на голямата повърхност с фини пори, медицинският въглен се свързва с неспецифичните бактерии и токсини, които се намират в стомашно-чревния тракт и ги отстранява надеждно, като така нормалният ритъм на храносмилателната система се възстановява.

SOS спрей за почистване на рани

Дали обелено коляно или малка порезна рана - бързо пострадалият по време на почивка или път трябва да реагира спешно. За да не се инфектира раната с микроби или мръсотия, тя трябва бързо да бъде почистена. SOS Спреят за почистване на рани е без алкохол и се грижи идеално за обработка на остри повърхностни рани, като ефективно лекува наранената кожа, без парене и болка. Спреят почиства раната внимателно от замърсяващите частици, спира кървенето и има болкоуспокояващ ефект. Той подпомага заздравяването на раните и предотвратява инфекциите.

SOS лепенки против температура

При повишена телесна температура новата SOS лепенка за деца ( 10 x 5 cm) е веднага готова за употреба и се грижи за детето благодарение на охлаждащия ефект и приятното облекчение при състояния на треска. SOS лепенката с охлаждащ гел при температура и главоболие действа до осем часа чрез приятно, дълго и продължително охлаждане. Самозалепващата лепенка с гел се прилага върху челото на детето много лесно и абсолютно безболезнено се премахва, след приключване на действието й. Освен това SOS лепенката може да се използва и в други ситуации. Охлаждащият ефект помага и при главоболие, навяхвания, ухапвания от насекоми, както и за локално облекчение при поставяне на ваксини. Пластирът за температура SOS е предназначен за деца от една година.

SOS лепенки против херпес на устните

Херпесът на устните е не само смущаващ за външния ви вид, но също така предизвиква и неприятен сърбеж и дискомфорт в зоната на устата. Отслабена имунна система (което често се случва по време на път), промени в климата, умора, нарушена хигиена, са често фактори, които водят до образуването на воднистите заразни мехурчета по устните. Интересен факт е, че и прекомерното слънчево облъчване благоприятства развитието на херпес-мехурите. SOS пластирите за херпеси спомагат заздравяването на рани, образувани в следствие от херпес на устните. Хидроколоидната технология спомага за заздравяване на влажните рани и ефективно облекчава зачервяването, сърбежа и болката. Естественото заздравяване на раните се насърчава и се предотвратява образуването на крусти и струпеи. Мехурчетата са дискретно покрити с почти невидим, дишащ пластир и са защитени до 8 часа. Така се избягва замърсяване на раната и се намалява рискът от по-нататъшни инфекции от вируса.

 cover3          SOS lepenki pri temperatura   sos wundreiniguns spray 50ml

Всички продукти на SOS за оптимално оборудван комплект за първа помощ са налични на сайта на марката: www.s-o-s-bulgaria.com . Повече информация за цялото продуктовото портфолио на SOS може да получите и на горепосочената интернет страница, както и на телефони: 052/731 187 ; 052/731 253 ; 0882 619 276

SOS медицинските продукти ви помагат бързо, ефективно и надеждно да третирате обичайните ежедневни здравословни проблеми - идеални са за дома и на път. Асортиментът на SOS се състои от добре доказани продукти за благосъстояние, както и артикули, разработени на базата на актуални резултати от изследванията. Именно защото става въпрос за вашето благосъстояние, разбира се, спазването на най-високите стандарти при разработването на продуктите е водещ принцип.