fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Аргументи ЗА презервативите или как да се противопоставите на твърдението- Не обичам да нося презервативи!

На първо място, "Не харесвам презервативи" не е аргумент, а просто изявление на лична неприязън. Доводите срещу незащитен секс трябва да са ясни за всички: заразни болести и нежелана бременност. Въпреки това все още съществуват хора, които отхвърлят презервативите - и мъже, и жени - под надслов "не ми харесва", объркани със "сериозни" аргументи. За да можете по-добре да убедите такива хора в бъдеще, че презервативът определено е необходим, днес ще ви дадем някои аргументи "ЗА" презервативите:

ВСИЧКИ ПРЕЗЕРВАТИВИ СА МИ ПРЕКАЛЕНО МАЛКИ...

Дааа, точно. Най-добрият екземпляр е толкова впечатляващ, че просто нито един презерватив не му пасва. Разбира се, че има по-големи и по-малки екземпляри. Но добрата новина е, че има и по-големи и по-малки презервативи. Ritex например предлагат XXL вариант, който е с 200 мм дължина и с удобните 55 мм широчина.

КОГАТО СЪМ С ПРЕЗЕРВАТИВ, НЕ УСЕЩАМ НИЩО.

Това можеше да се смята за аргумент, когато презервативите бяха все още с дебела стена. Не и днес, защото има наистина тънки презервативи, които едва се забелязват. При производството се взема предвид, че презервативите трябва да са изключително деликатни и фини и да не пречат на интензитета на любовната игра. И не се притеснявайте, те все пак си остават сигурна и надеждна защита.

ПРЕЗЕРВАТИВЪТ МИРИШЕ ТОЛКОВА СМЕШНО!

Латексовите презервативи имат един типичен аромат, който притеснява някои от потребителите им. Но дори и това вече е значително подобрено. Преди кондомите да бъдат пуснати в продажба, минават през процедура на отмиване на този аромат и така типичната им миризма е значително намалена. Освен това има и ароматизирани презервативи, които са с приятен аромат. Някои с по-интензивен, други с по-дискретен, това всеки може да избере в зависимост от предпочитанията си.

 csm Ritex Schnecke rgb 187dd3abbb

 

ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ НИКОГА НЕ МИ СЕДЯТ ПРАВИЛНО.

Пенисът не е с еднаква ширина във всяка точка. Презервативите са цилиндрични, така че те пасват добре навсякъде. И все пак има едно специално място- точно под главичката, където е по-тясно. Така че - и особено, за да се вписва презервативът добре там и едновременно с това да позволява по-интензивно усещане, нашите презервативи Ritex Perfect Form са по-тесни и прилепнали точно там. Прилягат толкова добре във всяка една точка!

С ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ МОЖЕ НЕЩО ДА СЕ ОБЪРКА!

Това се случва само при неправилна употреба. На всяка опаковка е описано как се използва правилно. Освен това има много видеоклипове за правилна употреба, например в сайта на Ritex (www.ritex.de) в секция "Love Channel". Важно е да следвате някои правила, когато разопаковате и поставяте презерватива и да не използвате мазни лубриканти, които правят презерватива пропусклив. И също така е важно кондомът да бъде с правилния размер. За по-широкия, по-тесен или по-дълъг пенис има кондоми с различен диаметър и дължина.

Това са достатъчно аргументи, за да убеди противниците на презервативите. В допълнение, презервативите също могат да предложат много любовни забавления: има презервативи с допълнителен лубрикант или релефни презервативи с релефни ивици и точки, които осигуряват още по-интензивни любовни усещания. Пробвайте някои разновидности, докато не намерите точно правилния презерватив за вас. Ritex имат 11 различни презерватива - погледнете на нашата страница: Ritex презервативи и лубриканти  ;)

 

 

.