fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Sexting - какво представлява?

Sexting. Смесицата от секс и текстови съобщения, които се случват през смартфоните. Тази, разбира се, вълнуваща тенденция продължава от няколко години насам. Неприлични малки съобщения, често допълнени със снимки, които изпращате един към друг. Звучи като забавление и огън в любовния живот, но все още тенденцията буди разноречиви мнения.

csm iStock 587538972 38eadf9979

Защото, Sexting-ът не винаги протича така добре.” Бих имал полови отношения с вас, след като имаме първо една разумно дълга любовна игра!” Ааа...Sexting-ът изобщо не е толкова лесен, колкото си мислят повечето хора. Прекалено твърдото съобщение (това се отнася само за текста), може да е прекалено вулгарно или човек може изобщо да не знае какво ще накара отсрещния човек да се поизпоти.

Нещо повече: Ако всичко е гарнирано със снимки, как може да сте сигурни, че те няма да попаднат в неправилните ръце? Един път попаднало в мрежата, може да се случи доста грозна лавина от следствия - с лични последици. Така че Sexting- ът може да бъде наистина неудобен поне по два начина.

Хм, добре тогава по-добре без Sexting? Нaпротив, просто е достатъчно мъжът/жената да спазват няколко правила, като:

ПАЗЕТЕ ЛИЦЕТО СИ

Чували ли сте вегетарианската поговорка – „Не яжте нищо, което има лице” ? Това важи и за снимките по време на Sexting. Не изпращайте нищо с лице! И не е нужно веднага да започнете да споделяте през Youporn. Може да оставите пространство за малко изтръпване на въображението и очакването - съблазнителната поза, която не показва веднага нещо (особено нещо, което веднага ви идентифицира, в случай че снимката попадне в неправилни ръце) има своите предимства и за двамата.

csm iStock 683423810 dc0a3f68d6

 

ПРАВОПИС

И колкото и да не искаме да звучим като учители тук: Уверете се, че вашите сексуални съобщения не съдържат твърде много грешки, защото това разваля цялата работа. Това показва, че не сте положили много усилия и това не е добре.

ДВУСМИСЛЕНО И ОБЕЩАВАЩО

Това, което се отнася за снимките, също е добър съвет и за самия текст. Започнете с двусмислени съобщения, които не са твърде порнографски. Например, съобщение, че ще се облечете в луксозно бельо тази вечер и че искате веднага щом той се прибере вкъщи, да го свали. Оттам вероятно всичко ще се развие от само себе си. Избягвайте думи, които не използвате в сексуалния си живот.

ЗА КОГО Е ПОЩАТА

Дори и без снимки и само със секс-съобщения, при попадане в неправилните ръце, би могло да бъде много неудобно. Затова винаги проверявайте поне два пъти номера, на който изпращате, преди да натиснете бутона „Изпрати”. Що се отнася до получателя, трябва ясно да си дадете сметка дали имате доверие на човека, с когото правите Sexting. Имате ли му/й доверие за необходимата дискретност? Ако не, по-добре запазете една относителна анонимност (профил в Tinder без снимка, на която да ви разпознаят).

ВДЪХНОВЕНИЕ

Все още нямате представа какво точно трябва да напишете? Не се притеснявайте, има достатъчно вдъхновения. В мрежата можете бързо да намерите примери за добри секс-съобщения, които можете да използвате като идея и да ги разширите или промените. Отчасти и в професионални сайтове: Сексуалните терапевти обясняват как бихте могли да го направите.

 

Източник: www.ritex.de

Автор на снимките:

587538972 © LuckyBusiness/istock
683423810 © ChesiireCat/istock