fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Топ Продукти за дома директно от вносител!

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276

Доставка до дома за цяла България.

За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!

Над 50 лв − безплатно!

HEITMANN Препарат за горещо обезцветяване на боядисани дрехи, 75 г

HEITMANN Препарат за горещо обезцветяване на боядисани дрехи, 75 г


цена: 2,59 лв
Базова цена с данък 2,59 лв
Отстъпка
арт. 3101
Обезцветител за устойчиви тъкани
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

HEITMANN препарат за горещо обезцветяване на боядисани дрехи, 75 г

За горещо обезцветяване на бели и устойчиви на цвят тъкани!
За обезцветяване на 1,5 кг текстил. Проверете първоначално дрехите за устойчивост на цвят.
Цветни текстили? Със сигурност искате да знаете дали оригиналните цветове се поддават на обезцветяване. Затова отрежете парченце плат от подгъва и го поставете за около 10 минути в горещ разтвор на HEITMANN препарат за горещо обезцветяване на боядисани дрехи (1/2 чаена лъжица от препарата, разтворен в 1 чаша вода). Сравнете изсушеното парченце плат с оригинала. Синтетичните и нетрайно оцветени тъкани не трябва да се обезцветяват.
Чувствителни текстили? За вълна, коприна и чувствителни бели и цветни тъкани използвайте HEITMANN препарат за горещо обезцветяване на боядисани дрехи. Текстили, съдържащи знака    , не трябва да се обезцветяват. Съблюдавайте указателните знаци за пране върху дрехите.

Употреба:
-за ръчно пране: обезцветяване при 60º С - 95º С. Винаги избирайте максимално допустимата температура. Обезцветявайте максимум 1,5 кг текстил. Напълнете една кофа с гореща вода и разтворете в нея препарата. Потопете текстила напълно в разтвора. Допълнително поставете чиния и върху нея за тежест поставете съд, пълен с вода. Покрийте кофата и оставете помещението да се проветрява. Време за обезцветяване при 60º С около 1 час. При 95º С около 10 минути. Изплакнете и за по-голяма сигурност изперете с прах за пране за да се отнеме от тъканите остатъка от съдържащите се в малки количества цветни частици. Интензивна обработка при силно оцветяване: една опаковка е достатъчна за 800 г текстил. За 1,5 кг текстил използвайте 2 опаковки HEITMANN препарат за горещо обезцветяване на боядисани дрехи.
Екологични указания: не съдържа формалдехид, фосфати, хлор, бор. Осигурява защита от корозия за метални копчета и ципове. Без аромат.

Има още няма отзиви за този продукт.