fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Топ Продукти за дома директно от вносител!

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276

Доставка до дома за цяла България.

За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!

Над 50 лв − безплатно!

HEITMANN Препарат за универсално обезцветяване на боядисани дрехи, 250 г

HEITMANN Препарат за интензивно обезцветяване на боядисани бели и финни тъкани, 250 г


цена: 3,99 лв
Отстъпка
арт. 3105
HEITMANN препарат за интензивно обезцветяване на бели и финни тъкани
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

ПРЕПАРАТ ЗА ИНТЕНЗИВНО ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА БЕЛИ И ФИННИ ДРЕХИ

  • Спасението при нежелано оцветяване и посивяване за бели и финни дрехи. За всички температури. Обезцветява интензивно бели и финни тъкани.

Heitmann препаратът за интензивно обезцветяване отстранява надеждно оцветявания и посивявания от бели и финни тъкани.
За 1-2 употреби и обезцветяване до 3 кг текстил. Моля не използвайте при цветни тъкани, тъй като са възможни значителни промени в цвета. Синтетични влакна и оцветявания с индантренови бои не могат да бъдат обезцветени. Да не се използва при петна от слънцезащитни средства. Съблюдавайте указателните знаци за пране върху дрехите.
Употреба: за автоматично пране при т-ра 60 - 95 ˚С - поставете в пералната максимум 3 кг пране . Изберете макс. допустимата температура и включете машината на основна програма (без предпране). Не поставяйте прах и омекотител. Едва след 15 минути поставете цялото количество от препарата в камерата за прах и го изплакнете с 2 л. вода. Оставете програмата напълно да приключи. След това добавете перилен препарат и изперете.
За ръчно пране в леген при т-ра 30-60-95 ˚С : Поставете до 1,5 кг текстил за обезцветяване. Добавете 6 л вода с възможно най-високо допустима за текстила темепература. (30 ˚С = т-ра на ръката; 60 ˚С= 4 л вряла + 2 л. студена вода; 95 ˚С = 6 л вряла вода). Поставете ½ количество от препарата и го разтворете. Потопете текстила напълно в разтвора (напр. с лъжица). Покрийте плътно легена капак и оставете помещението да се проветрява. Времето за обезцветяване зависи от т-рата на водата: при 30 С = 24 часа; при 60 С = 10 мин.; при 95 С = 2 мин. Изплакнете и изперете с прах за пране.
Съвет: Най-добър резултат можете да получите, ако оставите прането през нощта в разтвора за обезцветяване.

Има още няма отзиви за този продукт.