fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Топ Продукти за дома директно от вносител!

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276

Доставка до дома за цяла България.

За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!

Над 50 лв − безплатно!

Wenko Power-Loc LED Козметично огледало Carpi за стена

Wenko Power-Loc LED Козметично огледало Carpi за стена


цена: 202,00 лв
Базова цена с данък 202,00 лв
Отстъпка
арт. 20907100
Иновативно висококачествено огледало с LED осветление. С 5-кратно увеличение и закрепване към стената с помощта на Power-Loc залепваща система. Без инструменти и крепежни елементи.
Производител: Wenko / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Козметично огледало с Power-Loc лепяща система за монтиране на стена без пробиване.  Power-Loc системата е сертифицирана от TÜV и е изобретена вследствие на мнобройни високотехнологични изледвания. Със 100% огледална повърхност и ефективна LED технология. Лесно регулируемо по височина. С 5- кратно увеличение, за козметична употреба. LED технологията е с изключително дълъг експлоатационен живот.

Захранва се с батерии (4x AAA). Батериите не са включени в комплекта. Power-Loc лепяща система притежава изключително здраво закрепване към всички носещи повърхности, като плочки, естествен камък, стъкло, бетон, метал, дърво, много пластмаси и се отличава с  лесен монтаж, без да е необходимо пробиване. Като алтернатива, козметичното огледало може да се монтира и с помощта на винтове и дюбели. Диаметър на огледалото: Ø 22 см

 

 

 

 


 

Има още няма отзиви за този продукт.