fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител на марките HEITMANN, Poliboy, Claro, Creme 21, Floraline, Ritex, Wenko и още...

Какво търсите днес?

Isotronic Bettle L2 Уред с ултразвук против комари и бълхи за 30 кв.м и радиус от 6 м за открити площи
Isotronic Bettle L2 Уред с ултразвук против комари и бълхи за 30 кв.м и радиус от 6 м за открити площи Isotronic Bettle L2 Уред с ултразвук против комари и бълхи за 30 кв.м и радиус от 6 м за открити площи

Isotronic BEETLE L2 Уред с ултразвук против комари и бълхи за 30 кв.м и радиус от 6 м за открити площи


цена: 35,80 лв
Базова цена с данък 35,80 лв
Отстъпка
арт. 70505
Електронен уред Isotronic Bettle L2 против комари и бълхи!
Производител: Isotronic / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Isotronic Isotronic Bettle L2 Уред с ултразвук против комари и бълхи, за 30 кв.м и радиус от 6 м за открити площи. Моля прочетете внимателно тази информация преди да използвате  уреда. Използвайте уреда с ултразвук в описания му вид, тъй като в противен случай гаранцията Ви няма да бъде валидна.

Описание на продукта Isotronic Bettle L2 Иновативният и мобилен уред с батерии действа силно ефективно против комари и бълхи. С това устройство Вие получавате  един модерен уред за прогонване на комари и бълхи. Уредът излъчва ултразвукови сигнали в диапазон от 7000 Hz. Този специален интервал в тоновете дава възможност за защит на закрити площи от 30 кв.м, а при открити площи защитава територия в радиус от 6 м. Тъй като тези честотни тонове са неприятни за нежеланите животни и насекоми, те напускат територията. Като територии за защита с уреда се явяват градини, ниви, лозя, тавански помещения, открити сгради, лодки и други помещения където пребивават нежеланите насекоми.

Уредът е особено подходящ за хора обичащи туризъм, лов, риболов, каране на лодки, велосипеди и използващи къмпинг. Качествената и финно настроена електроника на уреда гарантират неговата надеждна работа. Интегрираното LED осветление Ви помага по-добре да работите с уреда в много от ситуациите. За разлика от ограничените по място на употреба уреди с кабели, този уред от нов тип може веднага да започне да работи на всички възможни пространства и територии. Просто го поставете там където желаете и го включете.

Функционално описание на уреда: благодарение на иновативната си електроника уреда консумира минимално количество енергия. Уредът излъчва високочестотни тонове на интервали. Тези тонове отблъскват насекомите. Моля внимавайте за това, че първоначално уреда е поставен на положение − пауза на превключвателя и когато желаете да задействате уреда трябва да го превключите в положение за работа.

Технически данни Isotronic Bettle L2

Захранване: 2хААА Micro батерии (не са налични с уреда);
Област на действие: около 30 кв.м за затворени помещения и около 6 м в радиус на открити площи;
Честота: 7000 Hz +- 10%;
Контрол на звука: на степени;
Принадлежности: LED интегрирано фенерче с превключвател ON/OFF.

Смяна на батериите

1. Свалете капака на уреда;
2. Остранете старите батерии;
3. Поставете новите батерии, с параметри Micro (AAA). Внимавайте при това за правилния поляритет, който е показан в основата на кутията на батериите;
4. Поставете обратно капака на уреда.

Общи указания: Отстранявайте опаковката от уреда Isotronic Bettle L2, така че да не замърсявате околната среда. Уредът се придружава от това ръководство за експлоатация. Промяната в дизайна и техническите параметри са възможни заради  подобрения в уреда.

Указания за сигурност

Важно: Не се поемат гаранции за уреда, ако не са спазени указанията за работа посочени в ръководството за експлоатация. За такива нарушения производителя и търговеца не поемат отговорност.

•    Уредът трябва да се използва само с предвиденото за целта напрежение.
•    При евентуален ремонт трябва да се използват само оригинални резервни части, за да се избегнат възможни увреждания.
•    Ремонт или подмяна на части трябва да се извършват само от специалист.
•    Призводителят или търговеца не носят отговорност за допуснати грешки от неправилна експоатация.
•    Във всеки случай трябва да се провери, дали уреда е подходящ за съответното място.

Общи указания: гаранцията за всеки уред е 2 години. В случай на неправилна експлоатация или на неоторизиран ремонт на уреда гаранцията не се признава.
Указания за опазване на околната среда: след излизане на уреда от употреба същия трябва да се изхвърля в специализирани места за събиране на отпадъци, но не и в местата за събиране на домакински отпадъци.

Има още няма отзиви за този продукт.