fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Топ Продукти за дома директно от вносител!

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276

Доставка до дома за цяла България.

За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!

Над 50 лв − безплатно!

Isotronic соларна LED лампа с датчик за движениеIsotronic соларна LED лампа с датчик за движение

Isotronic Соларна 20 LED лампа с PIR датчик за движение


цена: 45,80 лв
Базова цена с данък 45,80 лв
Отстъпка
арт. 80040
Соларна LED лампа с перфектна електроника в съчетание с модерна соларна техника и качествена изработка за красива светлина в градината или на терасата. С PIR датчик за движение.
Производител: Isotronic / Германия
 • Описание
 • Ревюта

1. Описание на продукта

Isotronic Соларната LED лампа осигурява автоматично при стъмняване една приятна светлина на вашата градина или тераса. Благодарение на висококачествени соларни клетки ежедневно зареждането се осъществява бързо и надеждно без допълнителни разходи за електричество. Осветлението е великолепно подходящо за атрактивна декорация на градината и дома, за къмпинг или за създаване на прекрасна атмосфера при партита. За гъвкава употреба и пестене на енергия. Този вид LED соларна лампа е подходяща за окачване на стена и е снадбена с PIR датчик за движение с обхват от 4 до 8 м включващ автоматично лампата при наличие на движение и изключващ лампата при липса на движение от около 3-4 минути.

2.Инсталация и подръжка

Моля да внимавате непременно за това, че преди първоначална употреба акумулаторната батерия трябва напълно да се зареди за около 12 часа на слънце.

Контролирайте на редовни интервали функциите на LED соларната лампа. Ако забележите проблеми в нормалните функции, вероятно е необходимо да смените акумулаторната батерия. (вижте в т.3)

3. Смяна на батерията

1.Отворете отделението за батерията.

2. Отстранете старата акумулаторна батерия.

3. Поставете новата акумулаторна батерия тип Li-Ion с 3,7 V, 2200 mA. При това внимавайте за съблюдаване на правилния поляритет. Ние препоръчваме преди поставяне на батерията напълно да я заредите с устройство за зареждане на батерии (не е налично в комплекта).

4. Затворете напълно отделението с батерията.

4. Технически данни на Изотроник LED соларната лампа с PIR датчик за движение:
Захранване с напрежение: акумулаторна батерия тип Li-Ion, 3,7 V, 2200 mA (включенa)

Захранване с електричество: поликристални соларни клетки (соларен панел 5,5 V, 150 mA)

Продължителност на светене: до 8 часа при напълно заредена батерия

Степен на влагозащита: IP 55

PIR Датчик за движение: с обхват 4-8 м.

Ключ: Вкл./Изкл. Осигурява 3 режима на работа: Положение 1- включва лампата; Положение 2 - усилва светлинния сигнал; Положение - включва PIR датчика за движение осигуряващ автоматично включване на лампата при наличие на движение от 4-8 метра и изключващ лам

Работна температура: от -5 до +50 С и < = 90 % R.H

Tемпературана съхранение: от -5 до +50 С и < = 90 % R.H

При ниски температури може да се достигне до по-ниска продължителност на светене. Моля съхранявайте соларната лампа при наличие на проблем в изключено състояние на топло място, тъй като в противен случай може да се стигне до непоправими повреди или цялостно разреждане на зареждаемата батерия. Преди ново пускане в работа на соларната лампа е необходимо отново батерията изцяло да се зареди. (виж т.2)

5. Внимание: Указания за батериите:

Указания за отстраняване на батериите: след излизане на батериите от употреба същите трябва да се изхвърлят в специализирани места за събиране на отпадъци, но не и в местата за събиране на битови отпадъци

6. Указания за сигурност: Важно: Не се поемат гаранции за уреда, ако не са спазени указанията за работа посочени в ръководството за експлоатация. За такива нарушения производителят и търговецът не поемат отговорност.

 1. - Уредът трябва да се използва само с предвиденото за целта напрежение.

 2. - При евентуален ремонт трябва да се използват само оригинални резервни части, за да се избегнат възможни увреждания.

 3. - Ремонт или подмяна на части трябва да се извършват само от специалист.

 4. - Призводителят или търговецът не носят отговорност за допуснати грешки от неправилна експлоатация.

 5. - Във всеки случай трябва да се провери, дали уредът е подходящ за съответното място.

7. Общи указания:

 • Електроуредът и опаковката му, да се пази от достъп на деца.

 • Картонената опаковка и фолиото да се поставят на местата за събиране на отпадъци.

 • Предаването на продукта се осъществява с приложеното указание за употреба.

 • Промяната на дизайна и техническите данни без предварително предупреждение остават без възражение по смисъла на постоянното подобряване на уреда.

8. Гаранция

Гаранцията за уреда е 2 години. Гаранцията обхваща отстраняване на всички повреди възникнали от некачествени фабрични материали. Не се поемат гаранции за износващите части например за батериите или щети, причинени от неспазване на инструкциите за експлатация. Тъй като Isotronic няма влияние върху правилния и съобразен монтаж или върху експлоатацията може да приеме само гаранцията за готовото изделие и безупречното му състояние. Това важи предимно в случаите, когато с уреда са извършени промени или опити за ремонти, променен е бутонът за включване или други части или при неправилна употреба това води до увреждане на уреда.

Указания за околната среда: Важни указания за зареждаемите батерии: Батериите се намира под законови изисквания. След излизане на уреда от употреба, същия трябва да се изхвърли в местата за събиране на специални отпадъци. Не изхвърляйте уреда в местата за домакински отпадъци.

Производител:ISOTRONIC/Германия

Вносител и дистрибутор за България: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

Има още няма отзиви за този продукт.