fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Sanso Течен перилен за вълна и коприна, 1280 мл, 16 пранета

Sanso Течен перилен за вълна и коприна, 1280 мл, 16 пранета


цена: 11,84 лв
Базова цена с данък 11,84 лв
Отстъпка
арт. 310006
Специален гел Сансо за пране на деликатни материи от вълна и коприна. Купи онлайн с доставка до дома за цяла Бълагрия от 2 лв.
Производител: fit GmbH / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Sanso течен перилен за вълна и коприна, 16 пранета


Със защита на цветовете и влакната. След изпиране дрехите стават пухкави и меки.  С балсам за вълна.

Sanso съдържа подхранващ балсам за вълна, който правифинните влакна на вашите дрехи гладки и пухкави. Нежната комбинация от активни вещества предотвратява сплъстяването на вълнените дрехи. Така вашите любими дрехи остават за дълго време красиви дори и след много пранета.


Sanso се грижи и за чувствителните текстили от коприна. Sanso не съдържа  белина и оптични избелители, ензими и пере с неутрално pH. При пране съблюдавайте указанията върху етикетите на дрехите. Проверявайте новите цветни  тъкани без етикет за устойчивост на цвят. Перете интензивно оцветените дрехи отделно. Sanso е подходящ за ръчно и машинно пране до 40 °С с програма за вълна. Съвет при пране на фини тъкани: перете при ½ запълнена машина, за не се търкат дрехите една в друга. При ръчно пране перете без накисване, не търкайте и не  изстисквайте. След това изплакнете основно и леко притискайте за да отстраните водата. Не оставяйте текстили от коприна  да изсъхнат напълно. Гладете ги леко влажни, наопаки и при  ниска температура. Дрехи от вълна простирайте в хоризнтално положение за да не се разтегнат. Избягвайте сушене на директна слънчева светлина или от нагряващи в близост уреди. Sanso е подходящ за пране и на изделия за спорт и туризъм, като дрехи от микрофазер и текстили с мембрани.

 

твърдост на водата

леко замърсено пране

нормално замърсено пране

силно замърсено пране

мека/средна

80 мл.

100 мл.

130 мл.

твърда/много твърда

90 мл.

120 мл.

150 мл.

 

Указания при дозиране: за най-добър резултат при пране дозирайте според твърдостта на водата и степента на замърсяване на прането директно в камерата за основно пране на пералната машина. Една капачка от бутилката съответства на 37,5 мл. При ръчно пране разтворете 75 мл (2 кап) в 10 л вода. Перете без накисване и с основно изплакване.

Има още няма отзиви за този продукт.