Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Вземи подарък КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ       при поръчка над 40 лв.

Картинa с инфрачервени гъвкави нагреватели за поставяне на стена, Лондон

Картинa с инфрачервени гъвкави нагреватели за поставяне на стена, Лондон


цена: 85,00 лв
Базова цена с данък 85,00 лв
Отстъпка
арт. 000209
Инфрачервените картини не изсушават въздуха, не отнемат кислорода от помещението и много благотворно влияет на здравето.
Производител: Seym / Украйна
  • Описание
  • Ревюта

Картини с инфрачервени гъвкави нагреватели за поставяне на стена.

Характеристики:
Консумирана мощност: 380 вата;
Захранване: 220 V;
Дължина на кабела: 120 см.
Тегло на нагревателя: 240 гр;
Размери: 100 х 61 см;
Гаранция: 18 месеца;

Експлоатиционен живот: Над 5 години.

Предимства на картините с инфрачервен нагревател за стена:
Индивидуално затопляне на хората и предметите;
Удобна и приятна топлина;
Възможност за използване при влажни условия;
Температурата на повърхността на нагревателя до 65 ° С;
Ниска консумация на енергия - само 380 W;
Компактни и лесни за използване;
Удобни за транспорт;
Безвредни за човека и околната среда;
Нагряват 1 минута след включване;
Красив дизайн и малки размери;
Отлично се вписват в интериора;
Водоустойчиви и огнеупорни;
Не изгарят кислорода.

Описание на картините с инфрачервен нагревател:

Представляват удобен и компактен източник на топлина. Могат да се използва в дома, на работа, в офиса или на други места, където температурата на въздуха в стаята през студения сезон падне под приемливи за обитаване нива. Когато имате проблеми с отоплението и за постигане на комфорт при използването на отоплителни уреди, които консумират повече от 1-2 кВт и където отоплението е нерентабилно, възниква въпросът как да затоплим себе си, своите близки и колеги като при това в същото време нагревателя да е икономичен. Картините с инфрачервени нагреватели са създадени специално за индивидуално отопление на хората. Удобни са понеже могат да се окачват на стена и работят на 220 волта. При включване на нагревателя към електрическата мрежа същият започва да нагрява само 1 минута след включването.

Само за няколко години от създаването и употребата им стенните картини с инфрачервени нагреватели показат отлични резултати и добри отзиви от клиенти, които оценят работата на стенните отоплителни уреди. Поради малките си размери отоплителните картини се вписва перфектно в интериора. Предлагат се в различни дизайни, които може да изберете индивидуално за вашия тип стая, за да са напълно подходящ за различни цветове в общия интериорен дизайн. Благодарение на своята гъвкавост и малки размери, те са много удобни и лесни за работа и не изискват никаква поддръжка. Освен това нагревателните картини с инфрачервени нагреватели за разлика от обичайните нагреватели, не консумират кислород и благодарение на специалната дълговълнова инфрачервена радиация оказват положително влияние върху здравето на човека.

С всяка изминала година стенните картини получават по-добър дизайн с по-добър контраст и по издръжливи във времето нагреватели защитени от влагата и с висока устойчивост на механично напрежение. Освен това тези нагреватели са особено гъвкави, може да се изкривят под формата на свитък и да се транспортират до друго място без проблеми. Инфрачервените отоплителни картини за стена притежават пълен комплект от документи и разрешителни за сертифициране, включително СЕ и за пожарна безопасност.

Преимущества и ползи при използване на нашите инфрачервени нагреватели:

Индивидуално отопление на хората – картините с инфрачервен нагревател имат площ от 0.61 m2 и за сметка на дълговълновия инфрачервения спектър тази площ е достатъчна за индивидуално отопление на един човек. Още в първите минути на работа можете да усетите топлината, която се създава от монтирания в картината нагревател. След още няколко часа общата отоплителна площ се увеличава няколко пъти поради нагряване на стените около нагревателя. От това става ясно, че в един момент ефективността на картините с инфрачервен нагреват се увеличава, така че температурата на тялото ви също се покачва пропорционално бързо.

Удобна и приятна топлина - Стенният нагревател е изработен по специалната технология на дълговълновата радиация и следователно температурата на нагревателя по повърхността е изключително стабилна и постоянна в границите на 60-65 градуса по Целзий, което от своя страна няма да ви накара да изпитвате чувство от прегряване при продължителен престой в близост до картината. По този начин само минута след включване на нагревателя в електрически контакт, а по-късно и през останалата част от времето на работа на нагревателя се получава уютна топлина излъчвана както от нагревателя, а така също и от стените, загрявани от нагревателя.

Ниска консумация на енергия от само 380 вата - консумират само 380 вата за разлика от други налични на пазара инфрачервени нагреватели с мощност от 500 W. Ние смятаме, че не е необходимо нашия нагревател да се прави с по-голяма мощност, когато задачата му е да направи индивидуална топлина за хората. По-долу са посочени изчисления, които могат да ви помогнат да разберете как картините с инфрачервени нагреватели да затоплят вас, вашите близки и колеги и при това много икономическо изгодно.

Компактни и удобни при използване и транспорт - благодарение на своята конструкция и внимателен подбран гъвкав нагревателен елемент картините за отопление могат да се навият на руло, което предлага много предимства в сравнение с други отоплителни уреди. Само за 30 секунди може да свалите картината и да я навиете на руло заедно със захранващия кабел. Тъй като размерите и са много малки може да я вземете с вас на вилата, на работа или просто да направите красив подарък на близки и приятели.

Безопасни за хората и околната среда – Съгласно основните закони на физиката всички нагрети с инфрачервени нагреватели тела създават инфрачервеното излъчване по същия начин както и хората. Тъй като температурата на повърхността на нагревателя е 65 градуса по Целзий, той е безопасен за вас и вашите деца и те могат да се разхождат покрай нагревателя и да се докосват до картините (например до изобразената калинка) върху него. Картината и нагревателният елемент са запечатани от специален изолоционен лист, който е отличен изолатор, напълно водоустойчив и без миризма. Така можете спокойно да включите нагревателя в мрежа и да се насладите на топлината.

Нагрява само 1 минута след включване - за да включите стенната картина с нагревател просто е необходимо да свържете захранващия кабел към мрежата от 220 волта. Още след първата минута ще получите температура и ще почувствате приятната топлина, която се излъчва от нагревателя. Това за пореден път доказва колко лесно е използването на нагревателя. Само веднъж като усетите как работи картината с инфрачервен нагревател всички въпроси и съмнения, които могат да възникнат във вас преди покупката, ще изчезнат и вие ще се сдобиете с един нагревател от коренно нов тип. Ако все пак имате въпроси нашите специалисти с удоволствие ще ви отговорят.

Красив дизайн и малки размери - размера на картината с нагревател е компактна, 100 см х 61 см и тя се вписва идеално в интериора на помещението. Лесното монтиране на нагревателя му позволява да се постави на винт завинтен в стената. Картините върху нагревателя са много ярки и колоритни. Нагревателният елемент е поставен във вътрешността на много тънка и плоска повърхност, дебелината на която е по-малка от дебелината на нормален А4 лист хартия. Затова стенната нагревателна картина е много красива и с гладка повърхност. На пръв поглед дори не може да се каже, че това е нагревател, а красива картина висяща на стена. Ние искаме само клиентите ни да бъдат щастливи с нашите нагревателни картини. Затова и непрестанно предлагаме много нови и различни модели.

Инфрачервеният нагревател не изгаря кислород - на пазара се предлагат няколко вида инфрачервени нагреватели- дълговълнови нагреватели, подобни на нашите и късовълнови тип UFO, където температурата на спирала на нажежаема жичка е 1200 градуса по Целзий. Последните излъчват не само висока, но и опасна температура, както за човека, а така също и за обектите около нагревателите. По тази начин нагревaтелите тип UFO са опасни за пожар и изгарят кислорода, което не е добре особено за затворени помещения. Нашите нагревателни картини се нагряват само до 65 градуса по Целзий и това е оптималната температура, която не изгаря кислорода във въздуха. Температурата в същото време остава безопасна и оптимална за човешкото тяло.

Има още няма отзиви за този продукт.