fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Топ Продукти за дома директно от вносител!

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276

Доставка до дома за цяла България.

За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!

Над 50 лв − безплатно!

HEITMANN Bio Препарат против варовик за дом. уреди, 250 мл

Heitmann Bio Препарат против варовик за дом. уреди, 250 мл


цена: 3,79 лв
Базова цена с данък 3,79 лв
Отстъпка
арт. 3363
Препарат за почистване на варовик.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Универсален препарат против варовик.

Чист спрямо хранителни продукти.
Подходящ за еспресо машини.
С капачка, защитена за отваряне от деца.

При отваряне: стиснете капачката в указаните от двете страни места.
При затваряне: завъртете капачката докато се чуе щракване.

Употреба:

За съдомиялни: първо обработете повърхностите около вратата и вътрешната повърхност. При това разтворете 50 мл (1/3 кафена чаша) от препарата с 50 мл гореща вода и обработете повърхностите. Чистете с кърпа или четка. След това поставете в машината 225-300 мл от препарата (1 ½−до 2 чаши), а при наличие на много варовик и цялото съдържание на опаковката. Пуснете машината да работи без съдове.

За чай/кафе/еспресо машини, кафе автомати: поставете 50 мл (1/3 кафена чаша) от препарата във водосъдържателя и допълнете с вода. Включете уреда и оставете течност около 1 чаша да премине през уреда. След това изключете и оставете препарата да действа около 30 минути. Включете отново, оставете и останалия разтвор да премине през уреда. Налейте вода в съда за вода включете машината и повторете 2 пъти процеса. Съблюдавайте указанията на производителите на уредите.

За съдове под налягане, яйцеварки, кани за нагряване на вода, бързовари: поставете 50 мл (1/3 кафена чаша) от препарата във водосъдържателя и допълнете с вода. Включете уреда, оставете разтвора да заври. След това изключете и оставете препарата да действа около 30 минути. Изплакнете.

За бързовари: Поставете 50 мл (1/3 кафена чаша) от препарата в 1 литър вода и включете бързовара. След това изключете и изплакнете.

За тенджери и неръждаеми тигани: отстранява не само варовик, но загорели остатъци от храна. Поставете 50 мл (1/3 кафена чаша) от препарата и допълнете с вода. Загрейте разтвора до кипене и го оставете да действа за около 30 минути.
За мивки, кранове за вода, душове, както и за повърхности от неръждаема стомана, хром, керамика и пластмаса: използвайте препарата върху кърпа без да го разреждате и обработете повърностите. Оставете препарата да действа около 30 минути и изплакнете. Полирането на сухо увеличава гланца.

Електроуреди, които се обработват с този препарат остават чисти спрямо хранителни продукти и употребяват по−малко енергия. Почистените от варовик повърхности предотвратяват отлагането на замърсяване и бактерии.

Внимание: не е подходящ за емайл, алуминий,мрамор и чувствителен на киселини фаянс. Спазвайте указанията на производителите.

Екологични указания:
→ С натурална сила на лимонена киселина.
→ Съдържа лимонена киселина с качество за работа с хранителни продукти.
→ Не уврежда околната среда, тъй като се разгражда биологически.

Има още няма отзиви за този продукт.