fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

SOS загряващ пластир за болки в мускули и стави

SOS загряващ пластир за болки в мускули и стави


цена: 7,18 лв
Базова цена с данък 7,18 лв
Отстъпка
арт. 52617
За облекчаване на болка и напрежение в мускулите и ставите
Производител: Windstar / Германия
  • Описание
  • Ревюта
Със своята приятна и добре поносима топлина, SOS топлинните пластири ефективно облекчават болката и отпускат болезнените и напрегнати мускули. Също така болката в ставите със скованост може да бъде положително повлияна от благоприятния ефект на затопляне.

Гъвкавите SOS топлинни пластири са заобиколени от мек, лек за кожата материал и съдържат смес от активен въглен и железен прах, който се нагрява при контакт с кислород. Дългосрочната и дълбока топлина са доказали, че облекчават симптомите в ставните болки или напрегнати мускули.

Специалният, дишащ материал осигурява оптимална съвместимост с кожата. Пластирът осигурява успокояващо, леко, естествено и равномерно затопляне до 8 часа и облекчава болката до 16 часа *. След прилагане SOS пластирът може лесно да се отстрани от кожата. Терапиите с дълготрайна и дълбока топлина са доказали, че облекчават напрегнатите мускули и болки в ставите.

* Ефективната дълбочинна топлина на този топлинен пластир продължава 8 часа. След като болката е облекчена, ефектът може да продължи още 8 часа - за 16 часа облекчаване на болката.

Предимства на загряващите пластири за болки в мускули и стави:

+ отпуска напрегнатите мускули и облекчава напрежението

+ безболезнено отлепване

+ терапевтична, равномерна дълбока топлина

+ 8 часа ефективна топлина, облекчаваща болката до 16 часа

Състав на загряващия пластир: Желязо, активен въглен и вода.

Упътване: След отваряне на пакетчето и сваляне на защитното фолио, поставете го откъм лепящата се страна върху суха и чиста кожа. След отваряне на опаковката, топлопредаването се активира в рамките на 1 минута и пластирът се затопля в рамките на 5 минути. Топлинният ефект се активира чрез контакт с въздуха - затова трябва да отворите опаковката, само ако искате да използвате непосредствено продукта.

Предупреждения: При неправилна употреба загряващите пластири могат да доведат до рани от изгаряния.Не използвайте пластира на друго място от тялото освен гърба и областта на раменете. Не използвайте пластира при менструални оплаквания или синдром на раздразненото черво. При чувствителна или възрастна кожа залепете SOS пластира върху облеклото.
Моля обърнете се преди приложение на това изделие към Вашия лекар или фармацевт, ако страдате от лошо кръвоснабдяване или сърдечно заболяване, диабет, нервни увреждания или заболяване на сензитивните функции, от кожно заболяване, от ревматоиден артрит или сте бременна.

Да не се използва при деца на възраст под 12 години.

Да се използва само върху здрава кожа.

Всеки загряващ пластир е предназначен за външна употреба и само за еднократна употреба.

 

Листовка за продукта

Има още няма отзиви за този продукт.