fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

SOS загряващи стелки за обувки, 1 чифт (2 бр) (23341)

SOS загряващи стелки за обувки, 1 чифт (2 бр)


цена: 5,80 лв
Базова цена с данък 5,80 лв
Отстъпка
арт. 23341
Стелки за обувки под формата на топлинни пластири за еднократна употреба, които се активират от кислорода и излъчват приятна естествена топлина в продължение до 8 часа. Успокояваща топлина за студените дни. Подходящи за обувки с номера от 36-40.
Производител: Windstar / Германия
  • Описание
  • Ревюта

SOS Загряващите стелки са топлинни пластири за еднократна употреба, които се активират от кислорода и излъчват приятна естествена топлина в продължение до 8 часа.

Възможности за приложение: при разходки, при спорт или като зрител при спортни дейности на открито, по пътя за работа, при престой на открито в студено време (лов, риболов, туризъм). Приятните за носене SOS загряващи стелки просто се поставят в обувките и по този начин затоплят краката в студените дни.
Преди приложение моля, прочетете изцяло инструкциите. Размер М (номера 36-40). Един чифт (2 броя стелки).

Предимства на загряващите стелки за обувки:
•    до 8 часа топлинно въздействие.
•    за поставяне в обувките
•    не е необходимо залепване
•    самостоятелно затоплящи се
•    сигурна, естествена топлина
•    приятен комфорт при употреба
•    готови за незабавна употреба

Указания за употреба:
1. Торбичката да се отвори с ръка (да не се разрязва) и да се извадят загряващите стелки.
2. Оставете стелките за около 3 минути на въздух и след това ги поставете в обувките нагоре с мъхестата им страна.
3. Обуйте обувките с поставените вече в тях загряващи стелки, както обикновено.
ЗАГРЯВАЩИТЕ СТЕЛКИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВИНАГИ С ЧОРАПИ  И СЪС СИГУРНОСТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВЯТ ДИРЕКТНО ВЪРХУ КОЖАТА.

Отстраняване: След употреба може да изхвърлите загряващите стелки с нормалните битовите отпадъци. Те не трябва да се изгарят

Указания: Тъй като загряващите пластири се активират чрез контакт с въздуха, торбичката трябва да се отвори непосредствено преди загряващите стелки да бъдат използвани.

Предупредителни указания: Само за външна употреба. Загряващите стелки не трябва да се режат или по никакъв начин да се повреждат. Съдържанието на опаковката не трябва да влиза в контакт с очите и устата. При поглъщане потърсете веднага медицинска помощ. Не използвайте загряващите стелки отново след първоначалната им употреба. Лица, които не могат самостоятелно да отсранят стелките, например възрастни хора или хора с увреждания, при употреба трябва да са с повишено внимание. Хора с диабет, с влошено кръвообращение, с увреждания на нервите или парализа не трябва да използват стелките без лекарско указание. При употреба на загряващите стелки от деца, те трябва да са с повишено внимание. Ако почуствате неприятна горещина отстранете веднага топлинните стелки. Неправилната им употреба може да предизвика изгаряния.

Съхранение: Да се съхраняват на хладно, сухо и защитено от директни слънчеви лъчи място. Да се държат на места недостъпни за деца и домашни животни.

Съдържание: 1 чифт (2 броя) загряващи стелки за обувки

Състав: желязо, активен въглен и вода.

 

Има още няма отзиви за този продукт.