fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

SOS микро сребърна пяна за суха кожа на тялото


цена: 21,73 лв
Базова цена с данък 21,73 лв
Отстъпка
арт. 32241
SOS пяна за специална грижа при суха и раздразнена кожа. Ес О Ес пяната съдържа частици от микро сребро и масло от авокадо и жожоба.
Производител: Windstar / Германия
  • Описание
  • Ревюта

SOS Микро сребърната пяна за кожата на тялото облекчава сърбежа и предотвратява възпалението.

Рецепурата на продукта е особено богата на микро сребро с висока степен на чистота, растителни масла и пантенол и е специално разработена за грижа за сухата и раздразнена кожа.

Предимства на продукта: 
•    облекчава сърбежа и предотвратява възпалението
•    обогатена рецептура и охлаждащ ефект
•    клинично тествана

Употреба: Преди всяка употреба разклащайте флакона с микро сребърната пяна и го дръжте вертикален при пръскане. Нанасяйте пяната сутрин и вечер, а при необходимост и по-често през деня на проблемните места по кожата.

Мерки за безопасност: Особено лесно запалим аерозол. Флаконът се намира под налягане: при нагряване може да избухне. Дръжте настрана от нагряване, горещи предмети, искри, открит огън или други източници на запалване. Не пробивайте и не изгаряйте дори и след употреба. Пазете от нагряване със слънчеви лъчи. Да не се излага на температури по-високи от 50 С. Да не се оставя да попадне в ръцете на деца. Без наличие на достатъчно въздух е възможно образуване на експлозивна смес.     

Състав: вода, бутан, глицерин, пантенол, масло от Persea Gratissima, С14-22 алкохоли, пропан, масло от семена на Simmondsia Chinensis, цетерилов алкохол, миристил миристат, миристилов алкохол,  С12-20 алкил глюкозид, дикаприлов етер, хексидеканол, хексил децил лаурат, изобутан, кокамидопропил бетаин, натриев акрилат/ акрилоил-диметилтаурат/ диметилакриламид кросполимер, Xanthan Gum, токоферил ацетат, сребро, феноксиетанол, етилхексил глицерин, токофенол, натриев хлорид. Съдържание: 100 мл. e            

Листовка за продукта                                                 

Има още няма отзиви за този продукт.