fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy препарат - концентрат за почистване и поддържане на паркет и запечатани дървени подове, 500 мл

Poliboy препарат - концентрат за почистване и поддържане на паркет и запечатани дървени подове, 500 мл


цена: 5,99 лв
Базова цена с данък 5,99 лв
Отстъпка
арт. 68 500
Концентрираният почистващ препарат POLIBOY е идеален за почистване и грижа за всички лакирани и запечатани дървени повърхности като паркет, дъски, стълби, врати, ламперия, стенни и таванни покрития, изработени от дърво. Подходящ е и за поддържане на намаслени и ваксирани дървени подове.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

С формула за защита от влага

♦ 500 мл продуктивен като 1000 мл конвенционален препарат
♦ Защита от влага и блестящ цвят благодарение на масло от авокадо и сусам
♦ 3-кратен ефект: почиства, грижи се и защитава
♦ Без стратификация, без восък и полимери

Препаратът за паркет POLIBOY е идеален за почистване и грижа на всички лакирани и запечатани дървени повърхности като паркет, дъски, стълби, врати, ламперия, стенни и таванни покрития, изработени от дърво. Подходящ е и като грижа за поддържане на намаслени и ваксирани подове.

Концентратът за грижа за паркет POLIBOY почиства хигиенично, грижи се в дълбочина и запазва повърхността. Предпазва от замърсяване и влага и придава дълготраен блясък без наслояване. Естественото масло от авокадо и сусам предпазват от UV лъчи и намаляват избледняването на цвета на дървесината с времето. В допълнение, маслата осигуряват защита срещу влага и подуване на фугите.

Силно концентрираната емулсия на POLIBOY Parkett не съдържа восък, но се основава на сложен състав от медицинско бяло масло и натурално масло от авокадо и сусам, леко почистващи разтворители и повърхностно активни вещества / емулгатори. Силно пречистените масла не се задържат в порите и не образуват слоеве. В резултат структурата на дървесината остава красива и със запазен влажен баланс. Старите, восъчни слоеве постепенно се разтварят.

Има още няма отзиви за този продукт.