fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy почистващ препарат - концентрат за почистване на тапицерии, килими и дамаски, 500 мл

Poliboy почистващ препарат - концентрат за почистване на тапицерии, килими и дамаски, 500 мл


цена: 7,81 лв
Базова цена с данък 7,81 лв
Отстъпка
арт. 71 500
Почистващият препарат за килими и тапицерия POLIBOY нежно и старателно почиства всички тапицерии, килими и дамаски. Този продукт е тестван от международно акредитирания Cleaning Research International (CRI) UK за използване върху тъкани от вълна и смесени с вълна тъкани за съвместимост, устойчивост на цвета и ефективност на почистване.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Защита на цвета и хигиенна свежест

♦ Премахва петна, освежава цветовете, предпазва от повторно замърсяване
♦ Подходящ за вълна и всички други естествени и синтетични влакна
♦ Концентратът е достатъчен за поне 50 м²
♦ Придава свеж аромат

Препаратът за почистване на килими и тапицерия POLIBOY нежно и старателно почиства всички тапицерии и килими. Този продукт е тестван от международно акредитирания Cleaning Research International (CRI) UK за използване върху тъкани от вълна. Концентратът за почистване на килими POLIBOY преминава успешно през този тест и следователно може безопасно да се прилага върху смесени и вълнени материи.

Почистващият препарат на POLIBOY е лесен и универсален за употреба при почистване на мебели и тапицерии на автомобили, килими, изработени от вълна, памук, лен, синтетични влакна, смесени тъкани и коприна. Тъй като този продукт е концентрат и се разрежда силно за приложение, той е особено икономичен и е достатъчен за поне 50 m². За по-тежко замърсяване просто могат да бъдат използвани по-високи дози или петната да се третират директно.

Концентратът за почистване на килими POLIBOY почиства хигиенично, премахва петна и предпазва от бързо повторно замърсяване чрез специална комбинация от активни съставки. Съставът съдържа анионни повърхностно активни вещества и полимери и е напълно биоразградим и следователно е в съответствие с Регламента за детергентите.

Опаковката, изработена от PET / PP, е лесно рециклируема.

Има още няма отзиви за този продукт.