fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy почистващ препарат за изделия от естествена и изкуствена кожа, 375 мл

Poliboy почистващ препарат за изделия от естествена и изкуствена кожа, 375 мл


цена: 7,06 лв
Базова цена с данък 7,06 лв
Отстъпка
арт. 73 375
POLIBOY Leather Cleaner е специален препарат за всякакви смеси от кожа и материали във всички цветове. Продуктът старателно почиства и освежава повърхностите.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Силен срещу замърсяване


♦ Нежен към материала и кожата
♦ За смесена кожа, изкуствена кожа и естествена кожа
♦ Идеален в домакинството, спорта и свободното време

POLIBOY Leather Cleaner е специален препарат за почистване на кожа. Продуктът старателно почиства и освежава повърхностите.

Почистващ препарат за кожа POLIBOY е приложим както в домакинството, така и в областта на спорта и свободното време. Дрехите и мебелите, както и силно замърсените туристически и спортни обувки, облеклото за мотористи и ездата могат бързо и лесно да бъдат почистени.

Нанесете почистващ препарат за кожа POLIBOY върху кърпа или гъба и леко разтрийте повърхността. След изсушаване получавате чиста, добре поддържана кожена повърхност. Това се постига чрез специалните почистващи компоненти, които са нежни към коженото изделие, като също имат и подхранващи свойства.

Добрите дерматологични свойства на съставките и липсата на разтворители и резорбтивни за кожата вещества водят до мек, щадящ кожата продукт, дори при честа употреба.

Всички ПАВ се основават на възобновяеми ресурси и са напълно биоразградими и надвишават изискванията на Регламента за детергентите. Бутилката е изработена от лесно рециклируема и екологично безвредна PET пластмаса.

Има още няма отзиви за този продукт.