fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy препарат за поддържане и защита на гладка кожа, 200 мл

Poliboy препарат за поддържане и защита на гладка кожа, 200 мл


цена: 4,79 лв
Базова цена с данък 4,79 лв
Отстъпка
арт. 75 200
Препарат за интензивна грижа за кожа. Препаратът почиства, подхранва и поддържа кожата. Прави я дълготрайна, еластична и устойчива на петна и влага, благодарение на дълбоката импрегнация. В същото време я освежава чудесно.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Почистване и грижа за гладка кожа във всички цветове

♦ Запазва красотата и естествената защитна функция на кожата
♦ Поддържа кожата устойчива, еластична и освежава цветовете
♦ Импрегнира, т.е. предпазва от влага и петна
♦ С естествен пчелен восък и восък от карнауба

Интензивната грижа за кожени изделия на POLIBOY е идеално подходяща за нежно почистване и грижа за гладка кожа във всички цветове.

Този препарат за кожа подхранва кожените пори, поддържайки кожата дълготрайна и еластична и я прави устойчива на петна и влага, благодарение на дълбоката импрегнация. В същото време препаратът оказва чудесно освежаващо действие. Областите на приложение включват кожени седалки, фотьойли, дивани, куфари, чанти, колани, якета, палта, дрехи за мотористи, ботуши, обувки, седла и др.

Препаратът за интензивна грижа за кожа на POLIBOY съдържа естествен пчелен восък, растителен восък от карнауба и естествен ланолин, специално разработени импрегниращи средства и парфюмни масла. Тези съставки придават на кожата необходимата грижа, гладкост, освежаване, подхранване, устойчивост, импрегниране и защита. Комбинацията от пчелен восък и восък от карнауба придава бързо на кожата блясък. В същото време водата, повърхностно активните вещества и емулгаторите почистват кожата. Парфюмните масла придават на кожата приятен свеж аромат.

Препаратът за интензивна грижа за кожа на POLIBOY е напълно екологичен и здравословен продукт. По време на производството не се използват разтворители и резорбтивни за кожата вещества. Всички ПАВ са напълно биоразградими и по този начин отговарят на изискванията на Регламента за детергентите.

Бутилката е изработена от лесно рециклируема и екологично безвредна PET пластмаса.

Има още няма отзиви за този продукт.