fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy почистващ препарат за изделия от месинг, мед и хром, 200 мл

Poliboy почистващ препарат за изделия от месинг, мед и хром, 200 мл


цена: 5,67 лв
Отстъпка
арт. 85 200
POLIBOY Metall Politur е специален продукт за почистване и грижа за металите. Този продукт позволява лесно и бързо отстраняване на петна дори при тежко замърсяване. Препаратът за месинг, мед и хром съдържа меки, естествени полиращи пигменти, които почистват и полират металната повърхност, без да причиняват драскотини.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Силен срещу замърсявания и покрития

♦ Почиства нежно металите от петна и пръстови отпечатъци

♦ Предпазва от петна и варовик

♦ Придава естествен блясък

♦ Подходящ за всички метали - месинг, мед и хром

POLIBOY Metall Politur е специален препарат за почистване и грижа за металите. Този продукт позволява лесно и бързо отстраняване на петна дори при тежко замърсяване.

Препаратът за метали POLIBOY съдържа меки, естествени полиращи пигменти, които почистват и полират металната повърхност, без да причиняват драскотини. Затова е много подходящ за метално оборудване в ресторанти и хотели. Освен това препаратът съдържа натурално портокалово масло с приятен аромат и отлични свойства на разтваряне на мазнините и затова се използва и в кухнята.

Отстраняването на замърсявания и отлагания от всякакъв вид се подпомага от използването на специална повърхностноактивна смес. Всички съдържащи се съставки са напълно разградими и в съответствие с Регламента за детергентите. Полиращите пигменти лесно се елиминират като естествени вещества в отпадните води и без въздействие върху околната среда. За грижата и запазването на металните повърхности се използва специален маслено-восъчен състав. Той оставя след себе си тънък защитен слой и металът е устойчив на вода и петна.

Бутилката и капачката са лесно рециклируеми (PET / PP).

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.