fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy влажни кърпи XXL за почистване на кухня, 48 бр

Poliboy влажни кърпи XXL за почистване на кухня, 48 бр


цена: 5,59 лв
Базова цена с данък 5,59 лв
Отстъпка
арт. 49 048
Кърпичките са идеални за бързо и удобно почистване на всички повърхности, които се мият, като хладилник, микровълнова печка, работен плот, хладилни чанти, както и фризер и кофи за боклук.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Лесно и хигиенично

♦ Елиминира неприятните миризми
♦ Гарантира дълготрайна свежест
♦ Хигиенична чистота с едно избърсване
♦ Безопасни спрямо хранителни продукти - с био алкохол

Кърпичките са идеални за бързо и удобно почистване на всички повърхности, които се мият, като хладилник, микровълнова печка, работни плотове, хладилна чанта, както и фризер и кофи за боклук.

Благодарение на състава с органичен алкохол и активните съставки на портокала, кърпичките не само почистват хигиенично, мощно и без ивици, но са особено полезни в почистването на тази област. Това е така, тъй като влажните кърпички на POLIBOY за почистване на кухня са доказано безвредни спрямо хранителните продукти. Това означава, че могат спокойно и съзнателно да бъдат използвани за почистване на масата за хранене, хладилника, фурната и всички други повърхности, имащи контакт с храната. В допълнение, активните съставки на портокала гарантират премахването на неприятните миризми.

По този начин влажните кърпички POLIBOY за кухня XXL гарантират хигиенична чистота и дълготрайна свежест в кухнята. Просто извадете готовата за употреба кърпа от опаковката, избършете и сте готови! След това кърпата може просто да бъде изхвърлена при битовите отпадъци.

Форматът на опаковката с делими кърпички е идеален за почистване и на малки площи.

Използваните повърхностно активни вещества се основават на възобновяеми суровини, напълно биоразградими са и съответстват на Директивата за детергенти. Опаковката е изработена от ПЕТ / ПЕ и затова е лесна за рециклиране.

Има още няма отзиви за този продукт.