fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Промоция

Подарък към всяка поръчка!

HEITMANN pure лимонена киселина на прах, 350 гр
1 съставка 3355-3356_reine_citronens_ure_3_1 3355-3356_reine_citronens_ure_1_1 3355-3356_reine_citronens_ure_2 EKO OPAKOVKA (2)

HEITMANN pure лимонена киселина на прах, 350 гр


цена: 6,14 лв
Базова цена с данък 6,14 лв
Отстъпка
арт. 1008223
Натурален препарат против варовик. Мощен, без да замърсява околната среда и чист спрямо хранителни продукти - съдържа лимонена киселина.

Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

 Отлаганията от варовик са не само неприятни. Те нарушават функциите и продължителността на водонагревателните електрически уреди. Heitmann pure чиста лимонена киселина разтваря ефективно варовиковите отлагания в кухнята и банята и то без да е опасна за хранителните продукти.

+ За многостранна употреба в цялото домакинство

+ За електрически уреди, арматура, предмети и повърхности

+ С висока ефективност и чист спрямо хранителни продукти

+ Редовната употреба на препарата предотвратява образуването на варовик

Лимонената киселина се добива от естествени ресурси и е напълно биологически разградима.

Области на приложение:

- Водонагревателни уреди

- Повърхности в кухнята и банята

- Арматура

УПОТРЕБА

ЗА ЧАЙ-/КАФЕ-/ЕСПРЕСО МАШИНИ, КАФЕМАШИНИ С КАПСУЛИ:

Разтворете 2-3 супени лъжици (40-60 г) от препарата в 1 л. студена вода и поставете разтвора в машината. Включете уреда и оставете разтвора да премине през уреда. След това поставете чиста вода, включете машината и повторете 2 пъти процеса.

ЗА СЪДОВЕ ПОД НАЛЯГАНЕ, ЯЙЦЕВАРКИ, КАЗАНИ ЗА НАГРЯВАНЕ НА ВОДА, БОЙЛЕРИ И БЪРЗОВАРИ:

Разтворете 2-3 супени лъжици (20-40 г) от препарата в 1 л. студена вода. Налейте  разтвор в съда до нивото на варовиковите отлагания и  включете до завиране. След това изключете и оставете препарата да действа за кратко време. Изплакнете добре. За бързовари: поставете го в разтвора и включете бързовара. След това изключете и изплакнете.

ЗА СЪДОМИЯЛНИ:

Първо обработете повърхността около вратата. Разтворете 2 супени лъжици (40 г) от препарата в ½ чаша с гореща вода и обработете повърхността с кърпа или гъба. След това поставете (поръсете) в машината 6 супени лъжици (120 г от препарата) в празната миялна машина.  Пуснете машината да работи без съдове. Не използвайте програмата за първоначално изплакване (програма за мин. 50 С).  

ЗА МИВКИ, СМЕСИТЕЛИ, ДУШОВЕ, КАКТО И ЗА ПОВЪРХНОСТИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, ХРОМ, КЕРАМИКА И ПЛАСТМАСА:

Разтворете 3 супени лъжици (60 г) в 1 л. топла вода и с кърпа  обработете повърностите. Изплакнете основно.

ЗА ПЕРАЛНИ МАШИНИ:

Почиствайте без наличие на текстил. Разтворете 6 супени лъжици (120 г) от препарата в ½ л. вода и добавете разтвора в барабана. Използвайте програма без предпране и работа при 60º С.

ЗА КАНИ ЗА ЧАЙ И КАФЕ, ЧАШИ И ПОСТАВКИ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ: 

Разтворете  ½ супена лъжица (10-20 г) от препарата в гореща вода и добавете разтвора в съда. Оставете разтвора да подейства за кратко време и след това добре изплакнете.

ЗА ДУШОВЕ, КРАНОВЕ ЗА ВОДА:

Разтворете 1,5 супени лъжици (30 гр) в ¼ л. вода. Обработете повърхностите с препарата или дирeктно потопете частите в разтвора. Оставете да действа по-дълго време, изплакнете добре и забършете.

ЗА ЗАГОРЕЛИ ТЕНДЖЕРИ И НЕРЪЖДАЕМИ ТИГАНИ:

Разтворете1/2 супена лъжица (10-20 г) от препарата в чаша с гореща вода и добавете разтвора в съда. Загрейте разтвора до кипене и го оставете да действа няколко минути. Изплакнете добре.

Внимание: Препаратът не е подходящ за мрамор, емайл и алуминий. Спазвайте указанията на производителите.

В името на околната среда: Като отговорна фирма устойчивото управление на околната среда и ресурсите е много важно за нас. Затова използваме опаковки от рециклируема хартия или пластмаса. Тази опаковка е от 95% рециклируем картон.

Съдържание: 375 гр

Има още няма отзиви за този продукт.