fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене


HEITMANN препарат за брилянтно бели завеси и пердета, 50 гр

HEITMANN препарат за брилянтно бели завеси и пердета, 50 гр


цена: 1,89 лв
Отстъпка
арт. 1010148
Подсилва перилните препарати и разтваря мръсотия, никотин, миризми и пожълтяване в дълбочина на влакната. За лъчисто бели завеси и пердета. Ново - вече в хартиена опаковка.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Тайната на добре поддържаните завеси е в това саше: Подсилете перилния препарат и го направете експерт по блестящо бели завеси и пардета с помощта на специалното прахче на HEITMANN. По този начин можете надеждно да премахнете мръсотията посивявания, пожълтявания, никотина и миризмите в дълбочина на влакната. Вашите завеси ще бъдат отново ароматни, свежи и блестящо бели.

  • Просто добавете към перилния си препарат
  • Действа посредством активен кислород
  • Без оптични избелители
  • В практично хартиено саше

Употреба:  ЗА ПЕРАЛНЯ: Поставете препарата към праха в камерата за основно пране. ЗА РЪЧНО ПРАНЕ: за накисване или изпиране. Разтворете препарата във вода и добавете перилен препарат. Накиснете завесите/пердетата в разтвора за минимум 1 час. При силно замърсяване оставете разтвора да действа за по-дълго време. След това изплакнете. Не поставяйте препарат директно върху тъканите. Пердета/завеси с по-големи размери перете във вана. Препаратът е подходящ за всички перящи се бели пердета и завеси (с изключение на вълна и коприна). Съблюдавайте също и указанията на производителите на тъканите за пране.

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА: Като средно голяма компания за нас е много важно устойчивото отношение към околната среда и ресурсите. Опаковката е от предимно възобновяеми суровини.

Има още няма отзиви за този продукт.