fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене


 HEITMANN препарат за почистване на системи за мляко, 250 мл

HEITMANN препарат за почистване на кафемашини със системи за мляко, 250 мл


цена: 9,99 лв
Отстъпка
арт. 1012560
За хигиенично почистване на уреди работещи с прясно мляко. Отстранява мощно и сигурно остатъци и миризми от мляко. Особено подходящ за кафе машини с интегрирана система за мляко и външно разпенване на мляко.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Кремообразната млечна пяна е мечта!
Основното почистване на кафемашини със системи за мляко с този препарат е изключително лесно. Подходящ е за почистване на интегрирани системи за мляко в напълно автоматични машини и за машини с външно разпенване на мляко. Колкото по-кремообразно и въздушно е горещото мляко в кафето, толкова устойчиви са и млечните остатъци в млечната система. Неприятните миризми и белезникавото покритие са непосредствените и видими последици. Просто се погрижете отново за безопасната хранителна хигиена. Почистващият препарат е специално разработен за млечни системи и премахва млечните мазнини, наслагвания и остатъци. При редовна употреба машините работят по-енергийно ефективно и по-дълго. Съставките на почистващия препарат за млечната система са биоразградими.

Препаратът е достатъчен за пет употреби. 
Разтваря остатъците от мляко, без да оставя остатъци. Премахва неприятните миризми. Осигурява благоприятна хигиена.  Биоразградим.

Употреба: За кафемашини с интегрирана система за мляко: Поставете 50 мл от почистващия препарат в контейнера за мляко и добавете 500 мл вода. Започнете процеса на почистване, както е описано в инструкциите за експлоазтация на машината. След това изплакнете добре машината с чиста вода в съответствие с инструкциите. Накиснете също всички части, имащи контакт с мляко в почистващ разтвор и изплакнете добре с чиста вода. За кафемашини с външно разпенване на мляко: Поставете 50 мл от препарата в частта за разпенване на мляко и го напълнете с вода. Оставете да действа 15 минути. След това изплакнете добре разпенвателя за мляко с вода.

Има още няма отзиви за този продукт.