fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

За получаване на 20% отстъпка въведи промо код 1120 
Промоцията важи само до 27.11.2020

 HEITMANN препарат за почистване на системи за мляко, 250 мл

HEITMANN препарат за почистване на системи за мляко, 250 мл


цена: 9,99 лв
Отстъпка
арт. 1012560
За хигиенично почистване на уреди работещи с прясно мляко. Отстранява мощно и сигурно остатъци и миризми от мляко. Особено подходящ за кафе машини с интегрирана система за мляко и външно разпенване на мляко.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Кремообразната млечна пяна е мечта!
Основното почистване на кафемашини със системи за мляко с този препарат е изключително лесно. Подходящ е за почистване на интегрирани системи за мляко в напълно автоматични машини и за машини с външно разпенване на мляко. Колкото по-кремообразно и въздушно е горещото мляко в кафето, толкова устойчиви са и млечните остатъци в млечната система. Неприятните миризми и белезникавото покритие са непосредствените и видими последици. Просто се погрижете отново за безопасната хранителна хигиена. Почистващият препарат е специално разработен за млечни системи и премахва млечните мазнини, наслагвания и остатъци. При редовна употреба машините работят по-енергийно ефективно и по-дълго. Съставките на почистващия препарат за млечната система са биоразградими.

Препаратът е достатъчен за пет употреби. 
Разтваря остатъците от мляко, без да оставя остатъци. Премахва неприятните миризми. Осигурява благоприятна хигиена.  Биоразградим.

Употреба: За кафемашини с интегрирана система за мляко: Поставете 50 мл от почистващия препарат в контейнера за мляко и добавете 500 мл вода. Започнете процеса на почистване, както е описано в инструкциите за експлоазтация на машината. След това изплакнете добре машината с чиста вода в съответствие с инструкциите. Накиснете също всички части, имащи контакт с мляко в почистващ разтвор и изплакнете добре с чиста вода. За кафемашини с външно разпенване на мляко: Поставете 50 мл от препарата в частта за разпенване на мляко и го напълнете с вода. Оставете да действа 15 минути. След това изплакнете добре разпенвателя за мляко с вода.

Има още няма отзиви за този продукт.