fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене


Heitmann Таблетки за почистване на кафемашини, 10 бр

HEITMANN таблетки за почистване на мазнини от кафемашини, 10 бр


цена: 8,99 лв
Базова цена с данък 8,99 лв
Отстъпка
арт. 1012297
Поддържайте и почиствайте вашата висококачествена кафемашина с мощните почистващи таблетки от HEITMANN. Те са подходящи за напълно автоматични кафемашини, за кафемашини с филтър, както и за машини използващи Pads и капсули. Таблетките отстраняват мазнината и маслото от кафе. Мощни, благодарение на активен кислород. С рецепта без фосфати. Действат бързо, основно и щадящо за материалите.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Таблетки за почистване на кафемашини за напълно автоматични кафемашини, с филтър, както и за машини с Pads и капсули.

Мазнината и маслените отлагания от кафе се утаяват в машината при всеки процес на приготвяне. Това може не само да влоши вкуса на кафето, но и производителността и експлоатационния живот на вашата висококачествена кафемашина. Безфосфатните почистващи таблетки за кафемашини от HEITMANN разтварят тези остатъци бързо, старателно и внимателно с активен кислород. В същото време машината се поддържа и защитава. Най-добрата предпоставка за вкусно кафе и дълъг живот на машината.

Състав: 15-30% избелващи агенти на основата на кислород, <5% нейоногенни повърхностноактивни вещества.

Експертите за изискано удоволствие от кафето. Различните кафе специалитети могат да бъдат приготвени оптимално само в добре поддържани кафемашини. Открийте нашите експерти по почистване на кафемашини и млечни системи. Уверете се, че вашата машина е напълно функционална, за да се насладите на много приятни кафе моменти.

Употреба:

АВТОМАТИЧНИ МАШИНИ

Почистване: Поставете таблетката в отделението за смляно кафе/или в отвора за поставяне на почистваща таблетка над отделението/. Поставете празна чаша и стартирайте почистващата програма на машината или след като ½ от чашата се напълни с вода изключете и оставете препарата за около 8 минути да действа. След това включете отново машината и оставете разтвора да напълни чашата. Изплакване: Стартирайте машината три пъти само с чиста вода. След това извадете приставката за варене/ако е възможно/ и я изплакнете с вода. Поставете приставката в машината, включете я и оставете да премине вода за две чаши.

МАШИНИ С ПАД И КАПСУЛИ

Почистване: Разтворете таблетката в 500 мл топла вода. Свалете приставката за варене. Почистете останалите части на машината с разтвора. Поставете филтъра и канала за изтичане за 5 мин в разтворa. Повторете процеса три пъти. За почистване на тавичката поставете в нея една таблетка, напълнете я 2/3 с топла вода и оставете разтвора да действа около 30 мин. Изплакване: След това изплакнете всички почистени части с чиста вода.

МАШИНИ С ФИЛТЪР

Изключете машината и я оставете да изстине. Извадете всички части и ги поставете в съд с разтвор от 1-2 таблетки и 500 мл топла вода. Оставете разтвора да действа около 30 мин. След това почистете с гъба и изплакнете. Оставете през машината да премине чаша чиста вода.

Съвети:

Моля, съблюдавайте инструкциите на производителя на кафемашини за почистване.

Има още няма отзиви за този продукт.