fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Поръчай продукти от нашия магазин за минимум 35 лв и вземи подарък HEITMANN DECO декоративни Великденски яйца. Научете повече за промоцията тук: http://bit.ly/30TJ5Vz

HEITMANN боя за Графично яйце, 4 цвята


цена: 6,80 лв
Базова цена с данък 6,80 лв
Отстъпка
арт. 1013478
4 цвята боя за яйца с лепящи ленти за графични ефекти
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Обичате ли изчистените форми, повърхности и цветове? Ако е така, просто украсете великденските си яйца и ги превърнете в малки произведения на изкуството. Самозалепващите ленти ви помагат да разделите повърхността на обикновено яйце на графични секции. Впоследствие лесно можете да нанесете боите върху яйцето с помощта на четката. След като приключите с рисуването на графичното си яйце, втрийте малко олио върху яйцето, за да му придадете прекрасен завършек.

- Течни бои за яйца в жълто, червено, зелено и синьо

- Лепящи ленти, за да ви помогнат да създадете графични ефекти

- Подходяща за бели и кафяви яйца

- Произведена от хранителни оцветители

- Четка за ръчно рисуване

Комплектът съдържа четири течни бои за яйца (по пет милилитра всяка) в жълто, червено, зелено и синьо, както и четири листа лепящи ленти, четка и чифт ръкавици.

Правите линии са вътре - създайте зашеметяващи графични яйца с прави линии и геометрични фигури. Можете допълнително да подчертаете артистичния ефект с правилната цветова схема, например като изберете два допълващи се цвята (синьо - жълто; червено - зелено) от четирите основни цвята.

По същия начин можете да създадете впечатляващи ефекти, като използвате и четирите основни цвята. Развихрете въображението си. Декорирането на великденски яйца е креативна и забавна дейност дори и за по-големите :)

Ето как става:

Grafik Ei 1   Grafik Ei 3

Grafik Ei 4   Grafik Ei 6

Grafik Ei 8   Grafik Ei 10

Grafik Ei 12   Grafik Ei 13 

Grafik Ei 15

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.