fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Heitmann Oxiwash Power Препарат против петна за бяло и цветно пране, 50 г

HEITMANN Oxiwash Power доза на прах против петна за бяло и цветно пране, 50 г


цена: 2,19 лв
Отстъпка
арт. 3496
Oxi прахче против петна
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Heitmann Oxiwash Power препарат против петна за бяло и цветно пране

Щади цветовете. Мощен срещу всички видове петна. За всички температури за пране. Препаратът за отстраняване на петна с най-многото начини за употреба срещу упоритите петна.

Употреба:

За усилване силата на изпиране:
При пране в перална машина: подходящ за отстраняване на цветни петна от червено вино, плодове, сокове, кафе, чай, кола, както и петна от почва, трева и животински петна. Допълнително се грижи за отстраняване на устойчиви петна от мазнини. В зависимост от степента на замърсяване се поставят 1-2 дозиращи лъжички от (30-60 мл.) към перилния препарат при основното пране или при процеса на предпране.
При пране на ръка: употребата на препарата в случая е подходящо само за синтетични материали. Не е подходящо да се използва за тъкани от вълна, смесени тъкани съдържащи вълна, коприна или натурални влакна. Попийте петното с чиста хигроскопична кърпа. Разтворете 1 чаена лъжица от препарата (7 мл.) с ½ литра вода в открит съд при температура 40ºС-60ºС. Обработете петното с чиста бяла кърпа напоена с препарат, така че килима или тапицерията да не се омокрят прекалено. Оставете да действа от 5-30 минути.

За накисване: текстили с покритие на горния слой, или текстили с ципове, копчета или нитове от метал не се накисват. В такива случай разтворете две дозиращи лъжици от препарата (60 мл) в 4 литра вода при температура 40ºС-60ºС. Накиснете в разтвора тъкани с устойчив цвят в продължение на 30-60 минути или бели текстили за време от 1-6 часа, или за по-дълго време. След това изперете.

За целенасочена обработка на текстили преди пране:
За цветни текстили: разтворете 1 чаена лъжичка от препарата в ½ л вода в открит съд. Обработете петното с чиста бяла кърпа напоена с разтвора. След обработката перете.
За бели текстили: с 2 дозиращи лъжици от препарата (60 мл) и една дозираща лъжица с вода пригответе паста и с нея покрийте петното. Оставете да действа за около 5-30 минути и след това изплакнете добре със студена вода. След това изперете.

Важни указания за употреба:
• Препаратът не е подходящ за вълна, коприна, текстили с покритие или кожа.
• При съмнение за текстили с нетраен цвят, направете първо проба с препарата на незабелижимо място от тъканта.
• 
Спазвайте указанията за пране на текстилите.
• 
Не съхранявайте разтвора след употреба.
• 
Препаратът да се съхранява добре затворен на хладно и сухо място.
• 
Съдържащия се в препарата активен кислород се разгражда напълно препаратът не съдържа оптичен избелител.

Състав: > 30 % избелител на кислородна основа (перкарбонат), под 5 % нейоногенни и анийонни тензиди. Съдържа ензими (амилаза, липаза,протеаза), Допълнително съдържа сода и силикат.

 

Има още няма отзиви за този продукт.