fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

За получаване на 20% отстъпка въведи промо код 1120 
Промоцията важи само до 27.11.2020

Poliboy реноватор за ламинат, 500 мл

Poliboy реноватор за ламинат, 500 мл


цена: 17,39 лв
Базова цена с данък 17,39 лв
Отстъпка
арт. 58 500
Препаратът за възстановяване на ламинат POLIBOY е нов продукт за всички ламинирани подове. Продуктът е израз на концепцията „Направи си сам“ и предлага ново решение за ремонта на повредени ламинирани настилки: незабавно уплътняване и нов гланц лесен и удобен за всички!
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Незабавно уплътняване и нов блясък

♦ Нов блясък за стари и износени ламинирани подове
♦ Покрива малки драскотини
♦ Дълготрайна защита срещу подуване
♦ За полуматов външен вид

Реноваторът на ламинат POLIBOY е нов продукт за всички ламинирани подове. Продуктът използва концепцията „Направи си сам“ и предлага ново решение за ремонта на повредени ламинирани настилки: незабавно уплътняване и нов гланц лесен и удобен за всички!

Ламинираните подове, въпреки твърдата си и нечувствителна повърхност, могат да покажат следи от употреба след известно време. Повърхността става износена и помътнява, малките драскотини стават видими и рискът от подуване се увеличава. Реставраторът на ламинат POLIBOY освежава повреден ламинат и осигурява нов дълготраен блясък и защита. Издръжливостта на нанесения защитен слой е 6 месеца или повече, в зависимост от употребата и условията на настилката.

Реноваторът за ламинат POLIBOY бързо носи убедителен резултат. Нанесете на ивици върху добре почистена настилка, разпределете с моп равномерно и оставете да изсъхне. Формулата със специални полимери и твърди восъци образува тънък защитен филм при изсушаване, който не само носи нов блясък, но и покрива малки недостатъци и драскотини. Освен това подът отново е защитен от влага и износване.

Тъй като реновиторът за ламинат POLIBOY не съдържа разтворители, а само висококачествени суровини, той може безопасно да се използва в детски стаи и спални.
Една бутилка (500 мл) е достатъчна за до 25m² в зависимост от повърхността.
ПЕТ бутилката и РР капачката са лесни за рециклиране след употреба.

Има още няма отзиви за този продукт.