fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

За получаване на 20% отстъпка въведи промо код 1120 
Промоцията важи само до 27.11.2020

Poliboy почистващ и поддържащ препарат за мебели, 375 мл

Poliboy почистващ и поддържащ препарат за мебели, 375 мл


цена: 7,06 лв
Базова цена с данък 7,06 лв
Отстъпка
арт. 18 375
POLIBOY почистващият препарат - спрей за интензивна грижа за дървени мебели с трикратен ефект е идеален за почистване, грижа и защита на мебелните повърхности от всякакъв вид. POLIBOY Möbel Intensiv Pflege почиства прах и замърсявания хигиенично и без следи.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Интензивната грижа за мебели на POLIBOY има троен ефект: почиства, поддържа и защитава

♦ Хигиенно почистване: събира праха, придава блясък без ивици
♦ Предпазва дървесината от изсушаване и UV лъчи
♦ Поддържа с натурално авокадо и сусамово масло
♦ Предлага се в различни размери на опаковката

POLIBOY Möbel Intensiv Care с трикратен ефект е идеален за почистване, грижа и защита на мебелни повърхности от всякакъв вид. Почистващият препарат за мебели POLIBOY обира праха по време на нанасянето му, почиства хигиенично и без ивици, а следите и петната изчезват. В същото време дървесината е защитена от UV лъчи и изсушаване благодарение на сусамово масло и масло от авокадо. Редовно поддържаните мебели с почистващия препарат на POLIBOY за дървени мебели са устойчиви на петна и влага.

POLIBOY не съдържа восък или силиконово масло, а високо пречистено медицинско бяло масло като компонент за грижа, който не запушва порите, не образува слоеве и следователно може лесно да се отстрани при евентуална необходима обработка на мебелите отново. В резултат структурата и цветът на дървото остават красиви и обменът на влага не се нарушава.

Силно концентрираната емулсия на POLIBOY Möbel Intensiv Pflege се основава на сложен състав от ценни масла, леки почистващи разтворители и повърхностно активни вещества / емулгатори. Това гарантира цялостно почистване и грижа за всички мебели. Мастноразтворимите петна се отстраняват без да се атакува мебелната повърхност. Интензивната грижа за мебелите е „здравословен живот“, т.е. съдържа само тествани безопасни вещества. Ето защо и препаратът Интензивна грижа за мебели на POLIBOY беше класифициран от списание ÖKOTEST (брой 4/99) с най-високото отличие: „препоръчително“. Всички повърхностноактивни вещества и емулгатори са напълно разградими и базирани на възобновяеми суровини. 

POLIBOY препаратът - спрей за почистване и поддържане на мебели е екологичен благодарение на механичната помпена система. Тази спрей-опаковка особено улеснява грижата за по-големи площи и е много икономична поради високата концентрация на активни съставки.

Опаковката се състои от PET материал с хартиен етикет и е лесно рециклируема.

Има още няма отзиви за този продукт.