fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

За получаване на 20% отстъпка въведи промо код 1120 
Промоцията важи само до 27.11.2020

Poliboy влажни кърпи за почистване на прах, полени и алергени, 24 бр

Poliboy влажни кърпи за почистване на прах, полени и алергени, 24 бр.


цена: 4,49 лв
Базова цена с данък 4,49 лв
Отстъпка
арт. 24 024
Влажните кърпички POLIBOY за мебели са първите импрегнирани кърпички в Германия, които са разработени специално за дървени повърхности. Концепцията за удобството да постигнеш с много малко усилия отличен резултат е абсолютно изпълнена с този продукт. Без предварителна подготовка могат мебелите и обзавеждането да бъдат почистени и защитени бързо и лесно.
Размер на кърпичката: 20 х 25 см
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Отстранете праха и поддържайте дървените си мебели само с едно избърсване

♦ Специална антистатична формула за по-малко прах
♦ Почистват, подхранват и защитават дървото
♦ Със свеж аромат
♦ Готови за употреба навсякъде - в домакинство, офис, кола, каравана, лодка и др.
♦ Съвместимостта на кърпичките с кожата е "много добра", дерматологично-алергологично тествана

POLIBOY Staubmeister мокри кърпички за мебели са първите импрегнирани кърпички в Германия, които са специално разработени за дървени повърхности. Концепцията за удобство и постигане на много добър резултат с малко усилия е абсолютно изпълнена с този продукт: Без подготовка, мебелите и оборудването могат да се почистват и защитават бързо и лесно.

Чрез избрани съставки, тези кърпички премахват замърсяването с едно движение, без да се налага повторно избърсване. Прахът не се разпръсква, а полепва по кърпата. POLIBOY Staubmeister мокри кърпички за мебели са импрегнирани със специална антистатична съставка. На обработената повърхност отлагането на прах намалява до 7 дни. Този ефект е потвърден от многобройни тестове и измервания (тест на British Standard 7506). Фино съставената формула на влажните кърпи за почистване на мебели позволява балансирана грижа за дървените повърхности - предимство, което не може да бъде постигнато чрез кърпички с общо предназначение.

POLIBOY влажните антистатични кърпички за мебели могат да се използват по различни начини. В дома, офиса, колата, караваната, лодката и др. Всички дървени повърхности, пластмаса, стъкло и метал, могат да бъдат почистени оптимално с тези импрегнирани кърпи, а натрупването от прах започва да намалява. Висококачествените парфюмни масла придават на тези кърпи приятен, свеж аромат.

Дерматологичният тест за алергии на антистатичните влажни кърпи POLIBOY от Dermatest GmbH в Мюнстер показа резултат от теста „много добър“.

Използваните повърхностно активни вещества се основават на възобновяеми суровини, напълно биоразградими са и съответстват на Директивата за детергентите. Опаковката е изработена от PET / PE и затова е лесна за рециклиране.

Има още няма отзиви за този продукт.