fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

HEITMANN pure чиста кислородна белина, 350 гр
EKO OPAKOVKA (2)9 2 съставки1 3604_sauerstoffbleiche_2 3337_spezial_entkalker_7 Reine_Sauerstoffbleiche_-_Farbige_Flecken iStock-842785478

HEITMANN pure чиста кислородна белина, 350 гр


цена: 5,94 лв
Отстъпка
арт. 1008268
Кислородната белина е универсално средство за хигиенично почистване на пране, както и за почистване и отстраняване на миризми в домакинството.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
 • Описание
 • Ревюта
 • + Хигиенична грижа за домакинството
 • + Премахва петна и миризми
 • + Увеличава силата на измиване на почистващия препарат
 • + Почиства канали и отстранява неприятните миризми
 • + Подходяща за пране, съдове и предмети
 • + 2 съставки: активен кислород и сода

Кислородната белина е универсално средство за хигиенично почистване на пране, както и за почистване и отстраняване на миризми в домакинството.

Независимо дали петна от кафе върху посудата, оцветени мивки, термоси с миризма или кухненски кърпи с петна: С HEITMANN pure чиста кислородна белина всичко става отново без петна и хигиенично чисто. Силната комбинация от чист активен кислород и сода почиства и премахва петна и промяна в цвета. Кислородната белина премахва и неприятните миризми.

Използвайте HEITMANN pure кислородна белина за хигиенично почистване и за отстраняване на миризми от мивки, четки за  миене на съдове, мопове и абразивни парцали, както и кошчета за боклук и клетки за животни.

Heitmann pure кислородна белина е екологично чиста. При употреба тя се разгражда на сода, вода и кислород.

 ПРИЛОЖЕНИЕ:

В прането:

За предварителна обработка и за увеличаване силата на изпиране. С HEITMANN pure чиста кислородна белина премахвате петна от бели и цветни текстили, причинени от плодове, зеленчуци, червено вино, кафе, чай, кола, кетчуп, мастило, почва, трева или плесен. Чистата кислородна белина не е подходяща за петна от кръв, вълна, коприна и кожа, както и за нетрайно боядисани тъкани.

 • За увеличаване силата на изпиране
  В зависимост от степента на замърсяване и посивяване, добавете една до две супени лъжици (30 до 60 g) към почистващия препарат в основното отделение за препарат. За ръчна обработка разтворете една до четири супени лъжици (30 до 120 г) в около четири литра вода. След това изперете както обичайно.
 • За предварителна обработка на петна
  За цветно пране разтворете една чаена лъжичка (7 g) чиста кислородна белина в половин литър топла вода при температура от 40 до 60 ° C. С чиста бяла кърпа, напоена с разтвора разтрийте петното. След това изперете както обикновено. За бяло пране разбъркайте две супени лъжици (60 g) в 1 супена лъжица (30 g) вода и внимателно втрийте в текстила. Оставете за 10 до 15 минути, изплакнете добре със студена вода и след това измийте както обикновено.

Посуда:

Heitmann pure чиста кислородна белина почиства остатъци от чай, кафе и храна. За хигиенно почистване на:

+ Водни гарафи, термоси, бутилки за вода, буркани

+ Филтърни кани, кани за чай и кафе

+ Порцеланови и пластмасови съдове

+ Дървени дъски, лъжици, други дъски за рязане

 • Разтворете половин или пълна супена лъжица (15 до 30 г) в един литър гореща вода. Накиснете предметите. След това изплакнете добре с чиста вода.

Почистване в домакинството:

Heitmann pure чиста кислородна белина почиства хигиенично повърхностите и премахва неприятните миризми. Това я прави идеална за:

+ Изплакване, измиване

+ За домакински четки, почистващи парцали, мопове, рогозки за баня

+ Кофи за боклук, кутии за отпадъци, клетки за животни

За целта дозирайте една до две супени лъжици (30 до 60 г) на литър вода. Изплакнете добре с чиста вода.

Има още няма отзиви за този продукт.