fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

HEITMANN pure активен натрон, 350 гр
1 съставка29 EKO OPAKOVKA (2)3 kueche 3337_spezial_entkalker_77 AdobeStock_221005079

HEITMANN pure активен натрон, 350 гр


цена: 4,99 лв
Базова цена с данък 4,99 лв
Отстъпка
арт. 1008149
Почистващ препарат против миризми и мазнини. Продукт вдъхновен от природата. Съдържа само едно избрано активно вещество. За перфектна чистота в цялото домакинство.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта
  • + Идеално подходящ за почистване на кухнята
  • + Премахва мазнините и петната
  • + Неутрализира миризмите
  • + само 1 съставка: смесени кристали на сода

Доказано средство за почистване на дома. Натронът (смес от натриев карбонат и натриев бикарбонат) от дълги години се грижи за чистотата в дома и за прането.

Heitmann pure чист активен препарат против мазнини и миризми с натрон представлява смесен кристал комбиниращ в себе си мощни, но същевремнно и нежни почистващи вещества. Препаратът отстранява надеждно мазнини, замърсявания, петна и неприятни миризми.

Просто отстранете мазнините в кухнята от аспираторите, стенните плочки, фурните, тавите и решетките. За съдовете с чай и кафе премахва петна и промяна в цвета.

В същото време HEITMANN pure активен натрон неутрализира неприятните миризми от дъските за рязане и термосите. Поръсете праха в обувки и върху килими и след това го изсмучете с прахосмукачката, за да премахнете лошите миризми.

Приложение:

Почиства мазнини: HEITMANN pure чист натрон разтваря дори упорити мазни замърсявания. Ето защо е много подходящ за почистване на фурни, тави за печене и скари.

Кани и термоси за чай и кафе: Heitmann pure активен натрон почиства хранителните продукти и премахва петна и миризми от контейнери за чай и кафе.

Обувки и килими: Неприятните миризми в обувките и килимите могат да бъдат премахнати с активен натрон. Оставете праха да действа за една нощ и след това изсмучете с прахосмукачка.

Има още няма отзиви за този продукт.