fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Heitmann течна сода за домакинството
2 съставки7 eko opakovka5 iStock-4677132225 4052400036031_Heitmann_fluessigeSoda_Mood36 iStock-1625360233 iStock-6506756621 iStock-661760814 4052400036031_Heitmann_fluessigeSoda_Mood28 imageedit_1_4522811293 imageedit_3_5201235289 iStock-639573246

HEITMANN pure течна сода, 750 мл


цена: 4,99 лв
Базова цена с данък 4,99 лв
Отстъпка
арт. 1008310
Разтворена чиста сода, готова за употреба в домакинството и градината.
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Течната сода е доказано домашно средство за грижа за домакинството и прането, както и за употреба в градината и къщата.

Тази практична, предварително разтворена сода е веднага готова за употреба и може да се използва по различни начини. Чистата сода премахва мазнини, замърсявания, петна и миризми. Това ви позволява да почиствате ефективно прането, съдовете, различни повърхности и да гарантирате същевременно безвредност спрямо храните.

Дори загорелите остатъци от храна в тенджери и върху тави за печене могат да бъдат отстранени с течната HEITMANN pure чиста сода. В градината използвайте чиста сода, за да отстраните зеленото покритие от каменни плочи, дървени огради и дървени градински мебели, както и линиите от варовик от саксии за цветя.

HEITMANN pure чиста сода може да се дозира лесно и според изискванията с капачката на бутилката.

Чистата сода е екологична. Състои се от естествената минерална сода.

 

Чистата сода - мощно и универсално почистващо средство

В КУХНЯТА, ЗА ПРАНЕТО, В ГРАДИНАТА

Приложение:

В прането: Изключително подходящ при силно замърсено пране, като работно облекло, кухненски кърпи, спално бельо или чорапи. Сложете студена вода в съд. Добавете HEITMANN pure чиста сода. Заредете прането след половин час и накиснете за една нощ. След това изперете както обикновено. Винаги изплаквайте обилно с чиста вода. Важно: Не е подходящ за вълна, коприна и цвят. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода.

За почистване на термоси, канички за мляко и съдове: Кухненски съдове, контейнери за мляко и колби с термос могат лесно да се почистват с течна сода. В същото време неприятните миризми се елиминират. След употреба, изплакнете почистените предмети с гореща вода. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода.

За почистване на дървени прибори и дъски за рязане: Дървените дъски за рязане или дървените лъжици се почистват хигиенично  с течна сода. Неприятните миризми на мляко, лук или риба изчезват. След това почистените дървени предмети се изплакват с гореща вода. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода.

В къщата и градината: Чистата сода може да се използва на много места в къщата и градината. Каменните плочи, дървените стени, дървените градински мебели или оградите могат бързо и лесно да бъдат освободени от "зеленясалата мантия" с чиста сода. Важно: За ценни каменни подове, например полиран гранит, моля тествайте предварително на незабележимо място. Стените и вратите могат също да се почистят с течна сода. Преди пребоядисване, моля, измийте внимателно повърхностите с чиста вода. Топъл разтвор на чиста сода също премахва варовик от керамични съдове като цветни саксии или декоративни фигури. Просто изсипете чаена лъжичка (три грама) в литър вода и накиснете глинения предмет за няколко часа. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода.

За почистване на кухнята: Содата премахва мазнини, петна, наслагвания и миризми. Чрез нея осигуряваме естествена хигиена в цялото домакинство. Подходяща е за почистване на хладилници, дървени дъски и термо колби. Може да се използва за тави, фурни и аспиратори. Разтваря оцветявания. Пригответе разтвора директно в мивката или съда, оставете за 15 минути, след което изплакнете. Моля, винаги изплаквайте обилно с чиста вода. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода.

За почистване на мазнини и загаряния: Комбинацията от мазнини и загоряла храна често прави почистването на тигани и тенджери трудно. Просто напълнете съдовете с течна сода оставете да кипне. След това мръсотията може да се отстрани бързо. Тави за печене и решетки на скара се измиват с горещ разтвор на сода. След това изплакнете с гореща, чиста вода. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода.

В банята: Содата премахва сапунените остатъци, замърсявания, мазнини и миризми. Използвайте ефективното домашно средство, за да осигурите приятна, естествена хигиена в банята и кухнята. Дозировка: Добавете две капачки (66 мл) течна сода към три литра вода. Подходящ за измиване на лоши миризми. Промиването с горещ разтвор премахва миризмите, запушванията и премахва сапунените остатъци и замърсявания.

Има още няма отзиви за този продукт.