Доставка и плащане

 Доставка

 

Доставките се изпълняват от куриерска фирмa Speedy. Заплаща се допълнително и струва 5,50 лв с ДДС до офис на Спиди и 6 лв до адрес. За поръчки над 70 лв доставката е безплатна. Това е така наречената допълнителна отстъпка за количество. Стандартният срок за доставка е 1 работен ден или - на следващия ден от поръчката. При доставка в Събота, поръчките се получават от офис на Спиди. Поръчки, получени до 16.00 ч. в работен ден, се експедират в рамките на деня. Поръчки, получени след 16 ч. се обработват и експедират на следващия работен ден. Стоката се експедира съгласно начина на доставка посочен в поръчката. За град Варна поръчките може да получите без транспортни разходи от склада на фирмата ни в Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, на следващия ден.

 

Плащане

1. При получаване на стоката с наложен платеж.

Ако ни информирате предварително, можем да включим опция да прегледате стоката пред куриера преди плащането.

2. С банкова карта.

Плащания могат да се извършват с дебитни, кредитни и бизнес карти издадени от Visa и Mastеrcard. Максимална стойност на единична трансакция с карта е 400 лв.

За всяка изпълнена доставка можете да получите фактура. За целата е необходимо да запишете данните на фирмата си в графа „Данни за фактура“ при оформяне на поръчката. Фактурата ще получите при доставката на стоката.

Поверителност

Личните Ви данни, попълнени в сайта, са необходими за обработка на вашата поръчка. Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД гарантира, че обработва тези данни добросъвестно, в съответствие с ЗЗЛД и няма да ги предоставя на трети лица. Доставчикът/куриерът не знае какво е съдържанието на пратката с изключение на задължителното описание в товарителницата, което е „почистващи средства“, „козметика“ или друга категория от магазина ни.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП ние Ви предоставяме свободно следната информация:

  1. Име и адрес на регистрация: – Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД, вписана в Търговския Регистър в България с фирмено дело 1156/26,06,1997 на ВОС, номер 25,том 130 стр 123, със седалище на управление гр. Варна. ул. Перла 26, Логистичен Парк Варна сграда А1. Управители - Янко Янев и Веселина Янева.
  2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт;
  3. Цената на стоките е изписана с включен ДДС на страниците за представяне на съответния продукт;
  4. Стойността на транспортните разходи за доставка, не е включена в цената на стоките и можете да я видите в тази рубрика;
  5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас, които са:

- Офис и склад на адрес: гр. Варна, ул. „Перла“ 26, Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна.

- тел.: 052 731 253; 052 731 187; 088 261 92 76  – цената на разговорите зависи от вашия тарифен план към оператора, който ползвате.

- e-mail: [email protected]

  1. Начините за Доставка са описани подробно в настоящата рубрика.
  2. Фирмата ни е регистрирана по ЗДДС.
  3. Продуктите отговарят на всички нормативни документи свързани с разпространението и продажбата им, имат информационни листи за безопастност и са регистрирани в Министерство на здравеопазването и РИОКОЗ. Фирма "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД притежава разрешително за търговия на едро с медицински изделия с регистрационен номер V-P-T/ Ми1407/ от 13.06.2017 г., издадено от Изпълнителна агенция за лекарствата към Министерството на Здравеопазването.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки