Isotronic

ISOTRONIC разработва и продава продукти за защита от насекоми и животни вече над 40 години. Компанията вижда като своя отговорност поемането по нови, щадящи животните и природата, екологични пътища. Продуктите на бранда не унищожават животните, а само ги прогонват от вашата околна среда. Използват се естествената чувствителност на животните към определени звуци и честоти или от специални миризми и визуални впечатления. Досадни комари, находчиви гризачи, паяци, хлебарки или нежелани обитатели в градината - винаги ще намерите правилния уред срещу вредители в широката гама на ISOTRONIC - електронни уреди за защита от насекоми, гризачи и нежелани животни.


Защити своя дом и градина

Какво се случва днес...


...все повече и повече замърсени питейна вода, храни и замърсен въздух, защото все повече химикали като пестициди се използват на закрито и на открито. В резултат виждаме много повече заболявания като SARS, хантавируси, малария, Денга, птичи грип, салмонела или астма, причинени от резистентни вредители, като плъхове, мишки, комари, птици, котки, кучета, хлебарки. Можем да започнем да променяме нещата сега – с електронни уреди против вредители и животни, разпространяващи болести. Всеки има нужда от помощ да предпази себе си, децата, приятелите на семейството... Вече има алтернативни решения, научно доказани, с повече от над 30 години опит и милиони доволни потребители в Европа.


Как работят уредите Isotronic

Използвани технологииГаранция за качество

Всички уреди Isotronic имат гаранция 24 месеца, както и сервизно обслужване на територията на България.


Уреди срещу къртици, сляпо куче, змии

Уреди срещу плъхове и мишки

Уреди срещу комари, мухи, бълхи, мушици

Уреди срещу хлебарки, мравки, паяци

Уреди против диви животни

Уреди срещу кучета, котки и птици

Уреди срещу белки, златки, невестулки, порове

Уреди срещу дървеници и акари

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки